Ο Γιάννης Μπουτίνας ομιλητής στη Διημερίδα του Δικτύου Πίνδος στη Λίμνη Πλαστήρα

1 389

Την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο 5-6/11/2021 στη Λίμνη Πλαστήρα , στο χωριό  Μορφοβούνι , το Δίκτυο Πίνδος διοργάνωσε με το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και την Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ και την ΚΕΔΕ ,  τη διημερίδα Πίνδου Ανάβασις με θέμα ¨Ο ορεινός τουρισμός στη Νότια Πίνδο στη μετά Covid-εποχή ¨.

Το Δίκτυο Πίνδος αποτελείται από τους Δήμους : Μετεώρων , Αγράφων, Αργιθέας , Αμφιλοχίας , Βορείων Τζουμέρκων , Γεωργίου Καραϊσκάκη , Κεντρικών Τζουμέρκων , Λίμνης Πλαστήρα , Μουζακίου , Νικολάου Σκουφά  και  Πύλης και έχει βασικό σκοπό του να είναι κοινωφελής , εκπαιδευτικός , πολιτιστικός και αναπτυξιακός .

Στη διημερίδα αυτή , ήταν προσκεκλημένος ομιλητής ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας  Γιάννης Μπουτίνας , όπου ανέπτυξε το θέμα ¨ο ποιοτικός θεματικός τουρισμός στη νότια Πίνδο στη μετά covid-εποχή ¨. Παρουσίασε την ευελιξία και αναδιαμόρφωση του προγράμματος  της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το τουριστικό προιόν και εξειδικεύοντας , ανέπτυξε το προσεχές στρατηγικό σχέδιο τουριστικής προβολής στην ορεινή Θεσσαλία .

Την διημερίδα τίμησαν με την ενεργό συμμετοχή τους ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Τσιάρας και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη , με την οποία ο Γιάννης Μπουτίνας συζήτησε στο περιθώριο της διημερίδας για τη συνεργασία Υπουργείου με την Περιφέρεια και τη συνέχιση αυτής . Με την Υφυπουργό ανανέωσαν τις επαφές τους άμεσα για τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό της τουριστικής προβολής τη νέα χρονιά . Παράλληλα ο Γιάννης Μπουτίνας συναντήθηκε με φορείς όπως ο Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας και με αρκετούς Δημάρχους για τον περαιτέρω σχεδιασμό και προβολή των προορισμών τους .

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
  1. Μαύρη Τουλίπα λέει

    To «ΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΙΝΔΟΥ» από τις 21 Οκτωβρίου 2016 που πλάκωσαν τις δηλώσεις στο Βουλργαρέλι του δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και παρουσίασαν τάχαμου ένα πιλοτικό σχέδιο για την Ορεινή Ζώνη, με τις παρεμβάσεις που μπορούν να ενταχθούν σε ένα εν δυνάμει επιχειρησιακό σχέδιο για την ανάπτυξη καινοτομιών στον ορεινό όγκο μόνο πάπαλα. Τα συμπεράσματα δικά σας…………………..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.