Ο Φίλιππος Κεραμάς στην Θεόπετρα

0 646

Η ομάδα της Θεόπετρας ήρθε σε συμφωνία με τον Φίλιππο Κεραμά ο οποίος θα την ενισχύσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο βραχύσωμος επιθετικός επιστρέφει σε Καλαμπακιώτικη ομάδα ύστερα από δύο χρόνια θητείας στο Ριζαριό και θα βρει γνώριμα πρόσωπα.

Το 2006 ο Κεραμάς είχε μεταγραφεί από τον ΠΑΟ Ρουφ στο Καστράκι όπου είχε συνεργαστεί με τον Σωτήρη Παπακώστα ως παράγοντα και τον Χρήστο Ιακωβάκη ως προπονητή.

Με αυτούς θα συνεργαστεί και πάλι καθώς ο πρώτος είναι μέλος του Δ.Σ. της Θεόπετρας και ο δεύτερος ο νέος της προπονητής.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Φίλιππου Κεραμά είναι πλούσια καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία 1, έπαιξε στη συνέχεια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού κι από εκεί και πέρα αγωνίστηκε στον Αχαρναϊκό, στον ΠΑΟ Ρουφ, ,στο Καστράκι, τα Καλύβια, τα Μετέωρα, στον ΑΟ Τρίκαλα, ,πάλι στα Μετέωρα, στη Δόξα Χέρσου, στον ΑΣ Τρίκαλα 2011, στα Μετέωρα για τρίτη φορά, στην Κρύα Βρύση και τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν στο Ριζαριό.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ακόμα θα μπορούσε να παίζει ακόμα σε υψηλό επίπεδο, αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του το επιτρέπουν και σίγουρα θα ενισχύσει και με το παραπάνω την νέα του ομάδα.

φωτο αρχείου

keramas_fil

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.