Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Alpha Bank

0 4.375

Επιστολή απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας στον διευθύνοντα σύμβουλο και στον γενικό διευθυντή της Alpha Bank, με κοινοποίηση στο τμήμα παραπόνων της τράπεζας, σχετικά με το κλείσιμο του τοπικού υποκαταστήματος της Alpha Bank.

 

Η επιστολή:

 

Αξιότιμοι κύριοι,

 

Με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε ότι έπεται κλείσιμο του υποκαταστήματος στην πόλη της Καλαμπάκας. Ύστερα από αίτημα των μελών μας, σας γνωστοποιούμε την ανησυχία και δυσαρέσκεια μας στο άκουσμα αυτής της είδησης.

 

Η τοπική μας κοινωνία θεωρεί αυτονόητο, ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών και των επιχειρηματιών του Δήμου μας, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη γεωγραφική έκταση και συγχρόνως είναι από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς στη χώρα.

 

Αναφορικά με τον Εμπορικό Σύλλογο και τα μέλη του, αλλά και με άλλους επαγγελματίες άλλων δραστηριοτήτων, εκτιμούμε πως μια τέτοια απόφαση θα οδηγήσει πολλούς στο να αντικαταστήσουν άμεσα την όποια τρέχουσα συνεργασία με το τοπικό κατάστημα, με κάποια άλλη Τράπεζα που διατηρεί κατάστημα στην πόλη μας. Οι επαγγελματίες της πόλης, συχνά χρειαζόμαστε να κάνουμε επίσκεψη εντός του καταστήματος και μέχρι τώρα μας είναι ήδη δύσκολη η εξυπηρέτηση δεδομένων των εργασιακών ωραρίων μας, δεν μπορούμε να φανταστούμε την επιπλέον δυσκολία που θα προκύψει αν θα χρειάζεται πλέον να μεταβούμε στα Τρίκαλα για να εξυπηρετηθούμε!

 

Σας παρακαλούμε να εξετάσετε το ζήτημα με τη δέουσα υπευθυνότητα και αλληλεγγύη απέναντι στους πολίτες και επιχειρηματίες του Δήμου Μετεώρων και ευελπιστούμε να πράξετε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πληγεί η τοπική κοινωνία μας.

 

Είμαστε στη διάθεση σας.

 

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr