Ο Χρίστος Λιάπης στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ

1 316

Συμμετέχοντας στις εργασίες του 12ου Συνεδρίου της ΝΔ, με την ιδιότητα του μέλους του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρίστος Χ. Λιάπης δήλωσε σχετικά:

«Η Νέα Δημοκρατία φέρνει αυτοπεποίθηση και αναπτυξιακή προοπτική για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.  Φέρνουμε την Ελλάδα που τολμά και μπορεί. «Ελλάδα, μπορούμε!» όπως είναι και το σύνθημα του 12ουΣυνεδρίου μας

Γιατί η Ν.Δ. είναι το Κόμμα των πολλών. Είναι η Παράταξη που ενώνει τους Έλληνες και γεφυρώνει τα ρήγματα που προκάλεσε η κρίση στην Ελληνική κοινωνία, με μια συνολική πρόταση ανάπτυξης που στοχεύει στη στήριξη της μέσης ελληνικής οικογένεια. Στην  ουσιαστική στήριξη όλων των Ελλήνων, όπως υπογράμμισε στην εμπνευσμένη ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις για:

  • Χορήγηση βοήθειας 2.000 ευρώ στις νέες οικογένειες για κάθε νέο παιδί που θα γεννιέται στην Ελλάδα.
  • Ολοκληρωμένο πακέτο για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας.
  • Αύξηση του κατώτατου μισθού με ρυθμό διπλάσιο από την ετήσια αύξηση του ΑΕΠ της χώρας.
 Ήταν μια ομιλία ενότητας, προοπτικής και νίκης από τον αυριανό μας Πρωθυπουργό. Γιατί το 2019 τελειώνουν τα ψέματα και οι κωλοτούμπες. Η Νέα Δημοκρατία φέρνει μια νέα και αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης και ανάπτυξης με αποκατάσταση του διεθνούς κύρους της χώρας, μείωση των φόρων, προάσπιση των εθνικών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων και επανεμπέδωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο κράτος και των ξένων επενδυτών στην Ελλάδα».
Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

  1. οτιναναι λέει

    Μας έχει πρήξει το κατώτατο στεατοπυγικό σύστημα ο μαϊντανός

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.