Ο «χακί» αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Αναγνωστόπουλος

Θα μπορούσε να του αποδοθεί εύστοχα ο τίτλος του ”χακί” αντιπεριφερειάρχη.

0 286

Θα μπορούσε να του αποδοθεί εύστοχα ο τίτλος του ”χακί” αντιπεριφερειάρχη.

Θα μπορούσε να του αποδοθεί εύστοχα ο τίτλος του ”χακί” αντιπεριφερειάρχη. 

Πρόκειται για τον γνωστό Τρικαλινό Νευροχειρουργό, Αντιπεριφεριάρχη Υγείας και Πρόνοιας στη Θεσσαλία και όπως δείχνουν τα πράγματα μελλοντικό υποψήφιο Βουλευτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα Βασίλη Αναγνωστόπουλο.

Άριστος επιστήμονας στην ειδικότητά του, μα πάνω από όλα άνθρωπος, ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος είναι ένας πολλά υποσχόμενος νέος πολιτικός, με ευρεία αποδοχή στην τοπική κοινωνία. Στους περισσότερους Τρικαλινούς όλα τα παραπάνω είναι γνωστά. Αυτό που δεν γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι η μεγάλη αγάπη και ο σεβασμός που τρέφει ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος προς τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη της. Αν και αντιπεριφερειάρχης υγείας, προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στο χώρο των ΕΔ και να τον στηρίζει με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί.

Τον συναντήσαμε προχθές στην εκδήλωση της 1ης Στρατιάς για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μαζί με τον επίσης Τρικαλινό στην καταγωγή, εξαίρετο σε όλα του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη να ανταλλάσσουν ευχές με τους παρευρισκομένους.

Μέσα στο επόμενο διάστημα ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος όπως μαθαίνουμε θα αναλάβει πρωτοβουλίες που έχουν σχέση με τη συνεργασία του τομέα υγείας στη Θεσσαλική περιφέρεια με τις ΕΔ.

Ίσως τελικά έχουν δίκιο αρκετοί που υποστηρίζουν πως εάν ο νόμος προέβλεπε και υπήρχε ”χακί” αντιπεριφέρεια θα έπρεπε να την είχε αναλάβει!

Στις φωτό που ακολουθούν από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της 1ης Στρατιάς, διακρίνεται ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος με τον Στρατηγό Λεοντάρη και τις οικογένειές τους καθώς και με τη Διευθύνουσα του 404 ΓΣΝ Λάρισας Μαρία Νταλιάννη.

Του Ηλία Προύφα
ilproufas@gmail.com

ANAGNOSTOPOULOS STATIA DSC00808ANAGNOSTOPOULOS STATIA DSC00816

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.