Ο “Μπάλλος” ξεκίνησε …κι ο Γιάννης Μπουτίνας βγήκε στα ποτάμια

1 1.080

Από το απόγευμα της Πέμπτης και από το ξημέρωμα της Παρασκευής βρέθηκε  σε ποτάμια και ρέματα της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μετεώρων ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π. Ε. Τρικάλων Γιάννης Μπουτίνας.

Ο κ. Μπουτίνας επισκέφτηκε την περιοχή των Χασίων ,την ευρύτερη περιοχή Διάβας και Σαρακίνας καθώς και την περιοχή της Θεόπετρας  και είδε από κοντά την κατάσταση, η οποία σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλή και χωρίς προβλήματα για τους κατοίκους.

Παρεμβάσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας  έγιναν σε πολλά σημεία που στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα, τόσο με αντιπλημμυρικά έργα όσο με το χτίσιμο νέων γεφυριών και αναχωμάτων και έχει βελτιωθεί αισθητά η κατάσταση. Επίσης έχουν θωρακισθεί τα ποτάμια και οι περισσότεροι χείμαρροι .

Οι παρεμβάσεις εκ μέρους της Περιφέρειας  Θεσσαλίας κα της ΠΕ Τρικάλων συνεχίζονται και θα συνεχιστούν στο μέλλον, ώστε οι δημότες να νιώθουν ασφαλείς, με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα από τις έντονες κακοκαιρίες και τις φυσικές καταστροφές .

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
 1. PATATAS MUSIC PRODUCTION λέει

  Άκουσε για τον Μπάλο
  καβάλησε τρακτέρ μεγάλο
  Στα Χάσια ανηφόρησε
  είδε βοσκούς και ρώτησε
  Φούσκωσε λίγο το ποτάμι
  τζάμπα ήρθες Γιάννη
  Άφαντος ο δήμαρχος
  τα έργα παν περίπατος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.