Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, επισκέφτηκε τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα

Τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας επισκέφτηκε χθες (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016),

0 284

Τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας επισκέφτηκε χθες (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016),

Τους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας επισκέφτηκε χθες (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016),  ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνεχίζοντας την περιοδεία του στη Θεσσαλία, όπου πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες και τοπικούς Φορείς.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αρχηγός συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Υποστράτηγο Δημήτριο Κοτσιάφτη, επισκέφθηκε αρχικά τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτριο Παπαστεργίου και στη συνέχεια τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο.

Ακολούθως μετέβη στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης, Αστυνομικός Διευθυντής Αθανάσιος Γραβάνης και πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών των Τρικάλων.

Ακολούθησαν διαδοχικές συναντήσεις με τα Προεδρεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, της Ένωσης Προσωπικού Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Τρικάλων, του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Τρικάλων και της Τοπικής Διοίκησης Τρικάλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA).

Ακολούθως μετέβη στην Καρδίτσα και επισκέφτηκε την πρώην Σχολή Αστυφυλάκων Καρδίτσας, όπου τον υποδέχθηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος Καραπιπέρης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Αστυνομικό Μουσείο Καρδίτσας και ξεναγήθηκε από τον ιδρυτή του, Υποστράτηγο ε.α. Δημήτριο Καλλιαντζή, στον όποιο εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την πρωτοβουλία του να λειτουργήσει το πολύ ενδιαφέρον αυτό Μουσείο.

Ακολούθησε συνάντηση με το Δήμαρχο Καρδίτσας, Φώτιο Αλεξάκο και στη συνέχεια μετέβη στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, όπου πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς των Υπηρεσιών της Καρδίτσας.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των χθεσινών επισκέψεων συναντήθηκε με τα Προεδρεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καρδίτσας, της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καρδίτσας και της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών ( IPA ).

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω επισκέψεων και συναντήσεων ο κ. Αρχηγός είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί εκτενώς σε θέματα αστυνομικού και ευρύτερου ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες των περιοχών αυτών καθώς και το αστυνομικό προσωπικό που υπηρετεί στις περιοχές των Τρικάλων και της Καρδίτσας.

Οι επισκέψεις του κ. Αρχηγού συνεχίζονται σήμερα σε αστυνομικές Υπηρεσίες και Φορείς του νομού Μαγνησίας.

Από την επίσκεψη στο Ν. Τρικάλων:

astynomia ts 1astynomia ts 2astynomia ts 3astynomia ts 5

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.