Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Γιάννης Μπουτίνας στο χριστουγεννιάτικο bazaar στα Τρίκαλα

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιάννης Μπουτίνας ,

0 288

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιάννης Μπουτίνας ,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιάννης Μπουτίνας , ευρισκόμενος στα Τρίκαλα και αποδεχόμενος την πρόσκληση των μικρών μαθητών και μαθητριών που τον επισκέφτηκαν ,επισκέφτηκε το Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων όπου διοργανώνεται το χριστουγεννιάτικο bazaar από τους μαθητές και τους συλλόγους Γονέων του 2ου ΕΠΑΛ Τρικάλων και του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων και το σύλλογο για παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες ¨η ΦΛΟΓΑ ¨ .

Εκεί ο Αντιπεριφερειάρχης ξεναγήθηκε από τα παιδιά , συνομίλησε μαζί τους για την τόσο σημαντική προσπάθεια τους και τους συγχάρηκε για το κοινωνικό τους έργο σε μια τόσο ευαίσθητη ηλικία που βρίσκονται .

Στο τέλος τόνισε πως όλοι οι συνδημότες μας πρέπει να επισκεφθούν το χριστουγεννιάτικο bazaar , που διοργανώνεται στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων από σήμερα μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου .

mpoutinas bazzar 17unnamedmpoutinas bazzar 171unnamedmpoutinas bazzar 172unnamedmpoutinas bazzar 173unnamedmpoutinas bazzar 174unnamedmpoutinas bazzar 175unnamedmpoutinas bazzar 176unnamedmpoutinas bazzar 177unnamedmpoutinas bazzar 178unnamed

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.