Νίκος Παπαγεωργίου: Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος θα δώσει προοπτική στον τόπο μας και θα αναβαθμίσει τα χωριά μας

0 207

Ο Νίκος Παπαγεωργίου συστήνεται στους πολίτες και ζητά την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών του Δήμου Μετεώρων ως υποψήφιος με το Συνδυασμό Δύναμης Ευθύνης και αρχηγό τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Ο Νικόλαος Παπαγεωργίου του Χαριλάου με καταγωγή από το Ελάφι της δημοτικής ενότητας Καστανιάς είναι γεννημένος το 1976.

Είναι απόφοιτος της ξυλογλυπτικής Σχολής Καλαμπάκας.

Έχει εργαστεί ως ξυλογλύπτης σε επιχείρηση της περιοχής μας για περισσότερα από 10 συναπτά έτη, καθώς και ως οδηγός στον πρώην Δήμο Καστανιάς.

Τα τελευταία 3 έτη εργάζεται ως οδηγός σε επιχείρηση της Καλαμπάκας.

Παράλληλα με την απασχόλησή του στον ιδιωτικό τομέα, ασχολείται και με την καλλιέργεια μήλων στην περιοχή Μυλότοπος του Ελαφίου , καθώς η οικογένειά του διατηρεί καλλιέργειες στην εν λόγω περιοχή.

Σε επίπεδο συλλόγων, είναι επίσης ενεργό μέλος καθώς κατά το παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ελαφίου.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά δεν αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται ως υποψήφιος στις εκλογές.

Όπως ο ίδιος χαρακτηριστικά αναφέρει, είναι σε θέση να αφουγκραστεί τα προβλήματα του τόπου του και να προτείνει λύσεις για την επίλυσή τους.

Ισχυρίζεται μάλιστα οτι : «Οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ενός νέου και δημιουργικού ανθρώπου και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αλλαγή σελίδας που θα δώσει προοπτική στον τόπο μας και θα αναβαθμίσει τα χωριά μας» δηλώνει σχετικά ο ίδιος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr