Νέο μήνυμα… του Τοπικού Συμβούλου Σωτήρη Γίδα!

1 1,497

Σε ένα ακόμη μήνυμα… προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, προχώρησε ο Τοπικός Σύμβουλος Καλαμπάκας κ. Σωτήρης Γίδας μέσα από το προφίλ του στο fb.

Ο Σωτήρης έγραψε σχετικά:

Εμείς που δουλεύουμε στον δήμο χωρίς ιδέα άμισθοι αλλα εκλεγμένοι και προωθούμε το έργο του δημάρχου μας είμαστε ευάλωτοι και δεχόμαστε όλες τις κριτικές τον δημοτών.

Εσείς με ιδέα και μη εκλεγμένοι δηλώστε από αύριο το πρωί ότι θα δουλεύεται στον δήμο αμισθοι για να προωθήσετε το έργο μας και να δέχεστε την κριτική των δημοτών μας και όχι πίσω από την σιγουριά τις καρέκλα σάς που σας εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος μας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
1 Σχόλιο
 1. ΝΤΙΝΟΣ Αρχοντης λέει

  Αγαπητοί μου ,
  Όλες οι θέσεις των ειδικών συνεργατών είναι θέσεις ευθύνης. Κυρίαρχος ρόλος του Δημάρχου είναι να κάνει τις κατάλληλες επιλογές προσώπων,ούτως ώστε η Δημ. Αρχη να μπορέσει να πάει μπροστά. Άλλωστε έτσι θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας.
  Δυστυχώς όμως ” εν τοις πράγματι ” επιβεβαιώνεται η άποψη ότι κάποιοι έχουν κόψει σε ” τιμαρια ” τη διοίκηση και ο καθένας κάνει ότι θελει , απαξιωνοντας και υποβαθμίζοντας σταθερά τον δήμαρχο!!
  Η πολιτική πλέον στη νέα Δημοτική Αρχή έχει υποχωρήσει με αποτέλεσμα να βρει χώρο ο παραγοντισμος .
  Κύριε Δήμαρχε,
  Η κοινωνία της Καλ/κας πρέπει να απεγκλωβιστεί από τους ” μικρους” , τους ” ανεπαρκείς ” που καταφέρνουν να την κρατούν δέσμια σε ” μίζερες ” και ξεπερασμένες αυτοδιοικητικές αντιλήψεις και να βρει την άκρη του νήματος που θα την οδηγήσει στην πρόοδο!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.