Νέο κύμα κακοκαιρίας

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη, οι καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές και τα χιόνια στα ορεινά είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού που επικρατούν σήμερα, ενώ σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα φαινόμενα που συνοδεύουν το κύμα της κακοκαιρίας που έρχεται από τα δυτικά θα επεκταθούν σε όλη την επικράτεια.

0 263

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη, οι καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές και τα χιόνια στα ορεινά είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού που επικρατούν σήμερα, ενώ σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα φαινόμενα που συνοδεύουν το κύμα της κακοκαιρίας που έρχεται από τα δυτικά θα επεκταθούν σε όλη την επικράτεια. Οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στα πελάγη, οι καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές και τα χιόνια στα ορεινά είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού που επικρατούν σήμερα, ενώ σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία, τα φαινόμενα που συνοδεύουν το κύμα της κακοκαιρίας που έρχεται από τα δυτικά θα επεκταθούν σε όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, ήδη στο Ιόνιο οι άνεμοι πνέουν με ένταση έως 8 μποφόρ, ενώ το κύμα της κακοκαιρίας φέρνει καταιγίδες στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία και χιόνια στις ορεινές περιοχές, ενώ από το βράδυ οι καταιγίδες θα επεκταθούν σταδιακά και στην υπόλοιπη χώρα.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει και αρκετά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Βόρειας, πολλά σημεία του οποίου παραμένουν κλειστά λόγω χιονιού. Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες, για την πρόσβαση των οχημάτων στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και στο ορεινό οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας.

ΝΕΤ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.