Νεκρός ο πιλότος του Mirage 2000 – 5 – Μήνυμα Καμμένου μέσω twitter – Το όνομα του πιλότου

miraz qΑπό τις 12 και τέταρτο το μεσημέρι αγνοείται Ελληνικό Mirage 2000-5 της πολεμικής αεροπορίας.

0 311

miraz qΑπό τις 12 και τέταρτο το μεσημέρι αγνοείται Ελληνικό Mirage 2000-5 της πολεμικής αεροπορίας.

miraz qΑπό τις 12 και τέταρτο το μεσημέρι αγνοείται Ελληνικό Μιράζ 2000- 5 της πολεμικής αεροπορίας. Το τελευταίο στίγμα του ήταν 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Πριν από λίγο σινούκ που πετούν στην περιοχή της συντριβής εντόπισαν συντρίμμια στη θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του πρόκειται για σμηναγό πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι το Μιράζ 2000-5 δεν εξέπεμψε ποτέ σήμα για βλάβη ή εγκατάλειψης αεροσκάφους.

Το πολεμικό είχε απογειωθεί από Σκύρο για αναχαίτιση τουρκικού αεροσκάφους και επέστρεφε στη βάση του. Στη θαλάσσια περιοχή της Σκύρου έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό αεροσκάφους και του κυβερνήτη του.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν στρατιωτικά ελικόπτερα, ένα αεροσκάφος C-130, μία φρεγάτα και παραπλέοντα σκάφη.Το όποιο πρόβλημα προέκυψε κατά την επιστροφή του Μιράζ στην 135 Σμυναρχία Μάχης, με τον χειριστή του Μιράζ 2 να ενημερώνει ότι έχασε επαφή με τον χειριστή του Μιράζ 1.

tilestwra.com

 

Νέα ενημέρωση: Ο Υπουργός Πάνος Καμμένος μέσω του twitter του στέλνει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του πιλότου και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ

Νέα Ενημέρωση: Ο Γιώργος Μπαλταδώρος που υπηρετούσε στην 331 Μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι ο ιπτάμενος που έχασε την ζωή του, στην πτώση του Mirage 2000-5 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειονατολικά της Σκύρου. Στην περιοχή βρέθηκαν συντρίμμια, η κάσκα του, η μικρή σωστική λέμβος, το κιτ επιβίωσης, καθώς και στοιχεία που δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας είναι νεκρός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.