Νεκρός 52χρονος Αστυνομικός Διευθυντής. Στόχος ο Χρυσοχοΐδης

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της πρωτοφανούς επίθεσης των τρομοκρατών στο καλύτερα φρουρούμενο κτίριο της χώρας, μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

0 293

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της πρωτοφανούς επίθεσης των τρομοκρατών στο καλύτερα φρουρούμενο κτίριο της χώρας, μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της πρωτοφανούς επίθεσης των τρομοκρατών στο καλύτερα φρουρούμενο κτίριο της χώρας, μέσα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η έκρηξη σημειώθηκε στον 7ο όροφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όπου βρίσκεται και το γραφείο του υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λίγο μετά τις 20:15.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης, είναι ο 52χρονος Αστυνομικός Διευθυντής, υπεύθυνος για την αλληλογραφία του υπουργού. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που το σώμα του άτυχου άνδρα διαμελίστηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες των τραυματιοφορέων του ΕΚΑΒ, ενώ ο εσωτερικός τοίχος του δωματίου, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15-20 μέτρων από το γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, κατέρρευσε.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τη στιγμή της έκρη ξης βρισκόταν στο γραφείο του μαζί με τις δυο γραμματείς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε ότι το θέμα ήταν για τον ίδιο, κάτι που σημαίνει ότι οι αδίστακτοι τρομοκράτες είχαν στόχο να σκοτώσουν εν ψυχρώ τον υπουργό. Μάλιστα, το χτύπημα ήταν τυφλό, καθώς δεν υπήρξε κανένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βγήκε για λίγο από το γραφείο και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έχασε έναν πολύτιμο συνεργάτη. Φανερά συγκλονισμένος, δήλωσε ότι οι άνανδροι θα συλληφθούν σύντομα και πως συνεχιστεί ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.