Νέες ειδικότητες από το Ι.Ε.Κ. Τρικάλων

Από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Τρικάλων ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκαν από τον Ο.Ε.Ε.Κ. οι καινούργιες ειδικότητες προς φοίτηση, για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2010. Οι ειδικότητες αυτές είναι:

0 76

Από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Τρικάλων ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκαν από τον Ο.Ε.Ε.Κ. οι καινούργιες ειδικότητες προς φοίτηση, για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2010. Οι ειδικότητες αυτές είναι: Από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Τρικάλων ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκαν από τον Ο.Ε.Ε.Κ. οι καινούργιες ειδικότητες προς φοίτηση, για το Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2010. Οι ειδικότητες αυτές είναι:

1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Οι δραστηριότητες, για την ειδικότητα «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» αφορούν σε επαγγέλματα των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών, όπως αυτά καθορίζονται από την Ε.Ε. Ο διπλωματούχος θα εργαστεί ως τεχνικός πληροφορικής στα πλαίσια δραστηριοτήτων του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα,.
Αναλυτικότερα, μπορεί να εργασθεί στην:
α) Εγκατάσταση, ρύθμιση, έλεγχο, χρήση εφαρμογών λογισμικού Η/Υ & δικτύων και υποστήριξη χρηστών. β) συντήρηση υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων γ) πώληση προϊόντων συνδεδεμένων με την πληροφορική τεχνολογιών (hardware, software, προϊόντα ψηφιακών τεχνολογιών .δ) αξιολόγηση σε επίπεδο εφαρμογής – υλοποίηση – συντήρηση εφαρμογών λογισμικού εφαρμόζοντας υφιστάμενες αναλύσεις και σχέδια ανάπτυξης.

2. ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Ο «Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου»απόφοιτος ΙΕΚ , με τις εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που έχει αποκτήσει κατά την εκπαίδευσή του , ασχολείται με τη διεξαγωγή και διεκπεραίωση κάθε τεχνικής ή άλλης διαδικασίας που αναφέρεται στην εφαρμογή της φορολογικής ασφαλιστικής και εργατικής νομοθεσίας. Ειδικότερα ,εφαρμόζει τις ισχύουσες διατάξεις ,του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων(Κ.Β.Σ) , του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας(ΦΠΑ) ,της φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων ,της εργατικής νομοθεσίας καθώς την νομοθεσία της κοινωνικής ασφάλισης.
Απασχολείται σε φοροτεχνικά γραφεία ,ή σε φοροτεχνικές υπηρεσίες των οικονομικών μονάδων του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα.
.
3. ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Ο κάτοχος του διπλώματος της ειδικότητας Ειδικός Εφαρμογών Αισθητικής έχει τη δυνατότητα να εργασθεί εξαρτημένα στους εξής τομείς:
Στο δημόσιο Τομέα ή στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα εκεί όπου είναι θεσμοθετημένες οργανικές θέσεις της ειδικότητας του.
Στον ιδιωτικό Τομέα: σε οργανωμένο Ινστιτούτο Αισθητικής ή σε μεγάλα κέντρα Αισθητικής στην περιποίηση προσώπου, μασάζ σώματος Αποτρίχωσης και αισθητικής άκρων.
-Με τη χρησιμοποίηση κοσμητικών προϊόντων για τη περιποίηση προσώπου και σώματος.
-Με τη τεχνική του μακιγιάζ ( Αισθητικού )
-Υπάλληλος στη διεύθυνση καταστήματος καλλυντικών ή τμήματος.
-Βοηθός σε χημικά εργαστήρια καλλυντικών.
-Σε καταστήματα ή αντιπροσωπείες πωλήσεως μηχανημάτων αισθητικής
-Βοηθός σε Γυμναστήρια
Οι εγγραφές στις παραπάνω ειδικότητες θα πραγματοποιηθούν από 1η έως την 9η Σεπτέμβριου 2010 κατά τις ώρες 09:00 – 14:30 . Για περισσότερες πληροφορίες στη Γραμματεία του Ι.Ε.Κ. Τρικάλων και στο τηλέφωνο 24310-75931. Fax: 24310-75932

Τρίκαλα 19-08-2010
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΚ

ΚΙΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.