Νέα των Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Τρικάλων

Oλοκληρώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις των Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Τρικάλων, με τη λήξη και της τρίτης περιόδου που διήρκεσε από 20 μέχρι 29 Ιουλίου 2007 στο κατασκηνωτικό κέντρο που βρίσκεται στον Αμάραντο του Δήμου Καστανιάς Καλαμπάκας.

0 838

Oλοκληρώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή οι καλοκαιρινές κατασκηνώσεις των Προσκόπων της Περιφερειακής Εφορείας Τρικάλων, με τη λήξη και της τρίτης περιόδου που διήρκεσε από 20 μέχρι 29 Ιουλίου 2007 στο κατασκηνωτικό κέντρο που βρίσκεται στον Αμάραντο του Δήμου Καστανιάς Καλαμπάκας.

Στη φετινή κατασκήνωση των Προσκόπων που συμμετείχε η 1η Ομάδα Τρικάλων και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η 5η Ομάδα Ναυτοπροσκόπων Αθήνας, τα νεαρά μέλη της Προσκοπικής Κίνησης έζησαν επί ένα δεκαήμερο μέσα στη φύση και στο ύπαιθρο, εφαρμόζοντας στη πράξη όλα τα αντικείμενα προσκοπικής τεχνικής στα οποία κατά τη διάρκεια του χειμώνα αυτοεκπαιδεύτηκαν (σκηνοπηγία, Προσκοπικές κατασκευές, μελέτη της φύσης, προσανατολισμός, κόμποι, φωτιές, μαγείρεμα, πρώτες βοήθειες, εξερεύνηση, σηματοδοσία, κ.ά).

Ακούραστα τα στελέχη-βαθμοφόροι της κατασκήνωσης τα οποία προσφέρουν στην Κίνηση εθελοντικά μεγάλο κομμάτι από τον υπέρ-πολύτιμο ελεύθερο χρόνο τους, κατάφεραν να αναπτύξουν σημαντικά τις δεξιότητες των νεαρών Προσκόπων και να τους προσφέρουν σημαντικές γνώσεις για τη ζωή τους.

Τόσο στον Αρχηγό της Κατασκήνωσης και Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Τρικάλων κ. Ευριπίδη Αναστασίου, όσο και στην Αρχηγό του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Αθήνας κ. Μαρία Μαχά, αλλά και σε ολόκληρο το επιτελείο των Βαθμοφόρων της Π.Ε. Τρικάλων που βοήθησαν, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους να φέρουν σε πέρας με μεγάλη επιτυχία αλλά και ασφάλεια για τους κατασκηνωτές ολόκληρο το πρόγραμμα της κατασκήνωσης.

Τέλος, με αφορμή τη λήξη των καλοκαιρινών κατασκηνώσεων της Προσκοπικής περιόδου 2006-2007, η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Τρικάλων θα ήθελε και δια του τύπου να ευχαριστήσει δημόσια τους παρακάτω χορηγούς, παλαιούς φίλους και συμπαραστάτες στο έργο της, που για μία ακόμη φορά ενισχύουν ηθικά και υλικά την τοπική Προσκοπική κίνηση και αποδεικνύουν έμπρακτα την προσφορά τους προς τις άμισθες εθελοντικές οργανώσεις, που έχουν ως σκοπό την διαπαιδαγώγηση της νεολαίας της Πατρίδος μας :

Δήμο Καστανιάς

Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Καστανιάς

Ταξιδιωτικό Οργανισμό «COSMOROES»

Εμπόριο – Εισαγωγές γαλακτοκομικών προϊόντων «ΤΡΟΦΙΚΑ»

Εμπόριο – Διανομές Αφοι ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ – ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ Γ.

Κύριο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΡΙΖΩΝΗ, Χωματουργικές εργασίες

Ξυλουργικές εργασίες ΜΠΑΜΠΟΥΚΑ ΝΙΚ. – ΒΛΑΧΑΒΑ ΧΡ.

Αρτοποιείο κ. ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΒΕΛΑ ,Καλαμπάκα

Εκτυπωτικές Εργασίες ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

SUPER MARKET τροφίμων ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Εταιρεία εμφιαλώσεως ΚΛΙΑΦΑΣ ΑΕ

Ξενοδοχείο ΜΑΝΑΚΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, Καστανιά Καλαμπάκας

Οπωροπωλείο Αφοι ΚΑΛΕΑ

Χαρτικά ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΟΥΡΑΣ

{gallery}/REPORTAZ/Proskopoi_Kast{/gallery}

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ

ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr