Νέα μέτρα για τα κουρεία και κομμωτήρια της Καλαμπάκας – Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση

0 1,378

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Καταναλωτές, Σας ενημερώνουμε ότι, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η Υπουργική Απόφαση Δ1α/Γ.Π.οικ. 69863/2-11-2020 (ΦΕΚ 4829Β), με την οποία καθορίζονται τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις με τις οποίες η χώρα χωρίζεται πλέον σε δύο μόνο επιδημιολογικά επίπεδα προληπτικών μέτρων (επιτήρησης και αυξημένου κινδύνου), ο νομός Τρικάλων και κατ’ επέκταση και η Καλαμπάκα σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση βρίσκεται στο κόκκινο επίπεδο (αυξημένου κινδύνου) στο οποίο για τον κλάδο μας ισχύουν τα παρακάτω μέτρα:

– Τέσσερα (4) άτομα έως 100 τ.μ. και ένα (1) άτομο ανά 10 τ.μ. επιπλέον.
– Απόσταση δύο (2) μέτρων μεταξύ των θέσεων εργασίας.
– Δυνατότητα λειτουργίας τις καθημερινές από 7:00 έως 22:00 και το Σάββατο από 7:00 έως 21:00
– Μόνο με ραντεβού

Σε περίπτωση παράβασης επιβάλλονται ανάλογα με το βαθμό διακινδύνευσης της δημόσιας υγείας για κάθε παράβαση με αιτιολογημένη πράξη της δημόσιας αρχής κυρώσεις.

Τέλος θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των συναδέλφων αλλά και των πελατών μας στο μέτρο των ραντεβού. Οι πελάτες πρέπει οπωσδήποτε να κλείνουν ραντεβού πριν έρθουν στο κομμωτήριο γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα αναμονής.

Γνωρίζουμε ότι τα μέτρα είναι αυστηρά όμως θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες προστασίας, αφού η υγεία όλων προέχει.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κουρείων-Κομμωτών Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.