Ναύπλιο: Ο δήμαρχος άφηνε περιττώματα στην εξώπορτα του αντιπάλου του

0 2.357

Σάλος έχει προκληθεί στο Ναύπλιο όπου η μάχη για τη δημαρχία φαίνεται πως έχει βγει εκτός ορίων, με τον νυν Δήμαρχο της πόλης  να παραδέχεται πως προέβη σε μία απαράδεκτη ενέργεια κατά του πολιτικού του αντιπάλου και υποψήφιου για τον Δήμο, Δημήτρη Ορφανού.

Ο Δήμαρχος, με ανάρτησή του, επιβεβαίωσε, εν μέρει, τις σχετικές φήμες που κυκλοφορούσαν τα τελευταία 24ωρα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες, ο νυν δήμαρχος, άφηνε επανειλημμένα, σακούλες με σκουπίδια και περιττώματα, στην εξώπορτα του πολιτικού του αντιπάλου.

Στην ανάρτηση,  υποστηρίζει πως το τελευταίο διάστημα έγινε στόχος «ύβρεων και συκοφαντιών» και ομολογεί πως προχώρησε σε μία «ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα» η οποία ήταν: «να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού».

Ο ίδιος συμπληρώνει πως «ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης».

«Πιάστηκε» από κάμερα -«Άφηνε απειλητικά σημειώματα και κόπρανα ζώων»

Ο Δήμαρχος, παραδέχτηκε ότι προέβη στην πρωτοφανή αυτή πράξη, καθώς έγινε τσακωτός από κάμερα ασφαλείας, που είχε τοποθετήσει ο αντίπαλός του, Δημήτρης Ορφανός,  ο οποίος προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Ναυπλίου την Παρασκευή και κατέθεσε το σχετικό βίντεο. Ζήτησε μάλιστα να ενεργοποιηθούν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Δημήτρη Κωστούρου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα anagnostis, ο κ. Ορφανός για μεγάλο χρονικό διάστημα έβρισκε ακαθαρσίες στην αυλή του σπιτιού του και τοποθέτησε την κάμερα για να οδηγηθεί στους δράστες.

Μιλώντας στην ίδια πηγή, ο πρώην δήμαρχος Ναυπλιέων, Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ζήτησε την παραίτηση του νυν δημάρχου: «Ντροπή ο Δήμαρχος της πρώτης πρωτεύουσας του νεότερου Ελληνικού κράτους να καταφεύγει σε τέτοιες ενέργειες κατά αντιπάλου του, υποψηφίου δημάρχου. Απειλητικά σημειώματα, σκουπίδια και κόπρανα ζώων πετούσε στην πόρτα του αντιπάλου του. Ποιος; Ένας εν ενεργεία Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος μας.

Πόση κατηφόρα ακόμα και εξευτελισμός. Η αλαζονεία, οι απειλές, οι τραμπουκισμοί και εκβιασμοί κατά δημοτών και υποψηφίων φέρνουν τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Τον εξευτελισμό και την απώλεια της υστεροφημίας. Να παραιτηθεί τώρα. Προσβάλει έναν ολόκληρο ιστορικό δήμο. Δεν μας αξίζει ένας τέτοιος Δήμαρχος», ανέφερε.

in.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.