Να πληρωθούν άμεσα την ενιαία ενίσχυση οι παραγωγοί

Επιστολή στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή απέστειλε ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ζητώντας να πληρωθούν άμεσα οι ενισχύσεις στους παραγωγούς του νομού μας.

0 163

Επιστολή στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή απέστειλε ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ζητώντας να πληρωθούν άμεσα οι ενισχύσεις στους παραγωγούς του νομού μας. Επιστολή στην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή απέστειλε ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ζητώντας να πληρωθούν άμεσα οι ενισχύσεις στους παραγωγούς του νομού μας.

Ο κ. Βλαχογιάννης επισημαίνει στην επιστολή:

«Καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων τρικαλινών παραγωγών καθότι, ενώ δεν μας απομένουν παρά ελάχιστες μέρες από την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, δεν έχουν ακόμα πληρωθεί την ενιαία ενίσχυση του λήγοντος έτους 2009.

Κατόπιν αυτού και δεδομένης της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα αγροτικά νοικοκυριά σε συνδυασμό με την γενικότερη οικονομική κρίση που βιώνει ο τόπος μας, παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε, εντός των προσεχών ημερών και προ των εορτών, να πληρωθούν την ενιαία ενίσχυση όλοι οι παραγωγοί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.