Μπάσκετ – Μια ακόμα νίκη για τον ΑΟΚ

Μια καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ/Α.Σ Μετέωρα στο παγωμένο κλειστό “Βλαχάβειο” Γυμναστήριο της Καλαμπάκας.

0 146

Μια καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ/Α.Σ Μετέωρα στο παγωμένο κλειστό “Βλαχάβειο” Γυμναστήριο της Καλαμπάκας.

Μια καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ/Α.Σ Μετέωρα στο παγωμένο κλειστό “Βλαχάβειο” Γυμναστήριο της Καλαμπάκας.  Οι παίχτες του Παναγιώτη Κανδύλη απέδειξαν για ακόμα μια φορά ποιός είναι ο σκοπός τους και μιλάμε για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Αν και προέρχονταν από μια βαριά ήττα από το παιχνίδι με τον Σπάρτακο και με σοβαρές απώλειες παιχτών κατάφεραν να πάρουν το παιχνίδι από τους Πελασγούς Καλυβίων και να μετρούν μια ακόμη νίκη. Κορυφαίος του παιχνιδιού ο Χρήστος Βάλλας που πέτυχε 22 πόντους. Σημαντική η συμμετοχή του παλιού παίχτη του ΑΟΚ και νυν συμβούλου της ομάδας Παναγιώτη Μακρή ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι να βοηθήσει μιας και υπήρχαν απώλειες παιχτών λόγω τραυματισμών, κτλ. Μιλάμε για τους Σεϊτανίδη και Πρεβέντη. Το παιχνίδι έληξε 51 – 39 υπέρ της Καλαμπακιώτικης ομάδας.

Οι πόντοι:

Βάλλας222 τρίποντα
ΧολέβαςΣυμμετοχή
Αθανασούλας0
Παπαβασιλόπουλος0
Ράντος2
ΚοτσίραςΣυμμετοχή
Δρουμάκας2
Μακρής Π.2
Σγουραλής9
Πουλημένος8
Ζερβόπουλος2
Παπακώστας4

Μπάσκετ - Μια ακόμα νίκη για τον ΑΟΚ

Ο Χρήστος Βάλλας πέτυχε τους 22 από τους 51 πόντους του αγώνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.