Μπαίνει δωρεάν Wi-Fi στα χωριά του Δ. Καλαμπάκας

Η Δημοτική αρχή, στα πλαίσια των κοινωνικών παροχών προς τους Δημότες και τηρώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις,

0 316

Η Δημοτική αρχή, στα πλαίσια των κοινωνικών παροχών προς τους Δημότες και τηρώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις,

Η Δημοτική αρχή, στα πλαίσια των κοινωνικών παροχών προς τους Δημότες και τηρώντας τις προεκλογικές της δεσμεύσεις,  ξεκίνησε και συνεχίζει την αναβάθμιση των τηλεφωνικών συνδέσεων για την πρόσβαση στο διαδίκτυο των δημοτικών κτηρίων (ιατρεία, παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, γραφεία τοπικών κοινοτήτων κ.α.) του Δήμου Καλαμπάκας.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Παπαγεωργίου Χρήστος και ο Δημοτικός Σύμβουλος Ντελλής Δημήτριος, επισκέφτηκαν, τοποθέτησαν και ρύθμισαν τις συσκευές πρόσβασης (router) στο διαδίκτυο (internet) στις τοπικές κοινότητες Αύρας, Βλαχάβας, Θεόπετρας, Κρύας Βρύσης, Ορθοβουνίου, Φωτεινού, Χρυσομηλιάς, καθώς και στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστεί η εγκατάσταση συσκευών για πρόσβαση στο διαδίκτυο, σε όλες τις τοπικές κοινότητες εφόσον παρέχεται η δυνατότητα από τον ΟΤΕ.

Με τον τρόπο αυτό θα διευκολύνονται και θα εξυπηρετούνται άμεσα οι δημότες, αφού οι Ιατροί θα μπορούν να συνταγογραφούν στην κάθε τοπική κοινότητα, αλλά και γενικότερα οι δημότες και οι επισκέπτες, θα μπορούν να εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες και την τεχνολογία του διαδικτύου, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά του Δήμου μας.

Δήμος Καλαμπάκας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.