ΜΟΛΕΤ: Την Κυριακή ο 5ος αγώνας SCRAMBLE

0 365

Σας ενημερώνουμε ότι στις 20 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00 έχει προγραμματιστεί από την ΜΟΛΕΤ ο 5ος και τελευταίος αγώνας SCRAMBLE, που μετράει στο Πρωτάθλημα Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη πίστα του χωριού ΡΙΖΩΜΑ του Δήμου ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, θα πάρουν μέρος αθλητές από την κεντρική και Στερεά Ελλάδα.

Το scramble είναι ένας αγώνας αντοχής και ταχύτητας που οι αναβάτες συμμετέχουν με μηχανές enduro και motocross και αγωνίζονται σε χωμάτινο τερέν.

Το Σάββατο στον ίδιο χώρο και ώρα 10.00 μέχρι 17.00 και Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχουν εταιρείες με χωμάτινες μοτοσυκλέτες enduro και motocross που θα τις διαθέσουν για test. Όποιος επιθυμεί μπορεί να τις οδηγήσει φορώντας εξοπλισμό {κράνος, μπότες, θώρακα}.

Το Σάββατο θα είναι μαζί μας στο χώρο της πίστας και ο πρωταθλητής Ελλάδος στο enduro και αθλητής της ΜΟΛΕΤ Γιάννης ΤΡΙΓΚΑΣ για μαθήματα οδήγησης και τεχνικές συμβουλές για την αγωνιστική μοτοσυκλέτα.

Οι απονομές του αγώνα και του πρωταθλήματος scramble για το 2019 θα γίνουν στην αίθουσα του δημαρχείου το ΡΙΖΩΜΑΤΟΣ στην πλατεία του χωριού μισή ώρα μετά το τέλος του αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.