ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας – Κέρδισε το στοίχημα και γράφτηκε στην ιστορία

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από την Καλαμπάκα οι οδηγοί μοτοσυκλετών και οι ομάδες που τους συνόδευαν, τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro.

0 254

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από την Καλαμπάκα οι οδηγοί μοτοσυκλετών και οι ομάδες που τους συνόδευαν, τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro.

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από την Καλαμπάκα οι οδηγοί μοτοσυκλετών και οι ομάδες που τους συνόδευαν, τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro. Οι άνθρωποι της ΜΟΛΕ Καλαμπάκας και οι εθελοντές όλες αυτές τις ημέρες προσπάθησαν ώστε η διοργάνωση να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και το κατάφεραν αφού οι κριτικές τόσο των αγωνιζομένων, όσο και των επισκεπτών ήταν οι καλύτερες.

Το απόγευμα της Κυριακής έπεσε η αυλαία της κορυφαίας διοργάνωσης με τις απονομές των νικητών που κατάφεραν και τα έβγαλαν πέρα στις ειδικές διαδρομές.

Μελανό σημείο ο τραυματισμός ενός Καλαμπακιώτη που βοήθησε στην διοργάνωση, την Κυριακή το πρωί όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα επί της οδού Πίνδου. Ο τραυματισμός σοβαρός αλλά όλα θα πάνε καλά…

Συγχαρητήρια σε όλους που κουράστηκαν για την μεγάλη στιγμή του μηχανοκίνητου αθλητισμού που έζησε στην Καλαμπάκα για πρώτη φορά ( Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ENDURO ). Ελπίζουμε να υπάρχει το κουράγιο, η δύναμη, η στήριξη και η οικονομική δυνατότητα ώστε να ξαναγίνει στην Καλαμπάκα.

Εξάλλου οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα μας προτείνουν ως καλύτερη φετινή διοργάνωση!!!

Τυχαίο;;;

 

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου συγχαίρει τον κ. Σωτήρη Πούλιο Γραμματέα της ΜΟΛΕΚ για την διοργάνωση και τον αγώνα που έγινε και με την στήριξη της Δημοτικής Αρχής Καλαμπάκας

ENDURO_IMG_1405

ENDURO_IMG_1447

Λίγη σαμπάνια για δροσιά…

ENDURO_IMG_1461

Απονομή έκανε και ο κ. Βαγγέλης Τσαρουχάς, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Τρικάλων

ENDURO_IMG_1479

Ο κ. Γιάννης Κουρούπας, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Τρικάλων

ENDURO_IMG_1491

ENDURO_IMG_1493

ENDURO_IMG_1502

Ο κ. Σωτήρης Καλέτσης εκπρόσωπος της ΣΜΥ έκανε και εκείνος απονομή κυπέλλου

ENDURO_IMG_1533

Οι κοπέλες της πόλης μας βοήθησαν τα μέγιστα στην διεξαγωγή του αγώνα όλες αυτές τις μέρες από διάφορα πόστα. Συγχαρητήρια!

ENDURO_IMG_1537

ENDURO_IMG_1551

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.