ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας – Οργανώνεται « Παπιο-περιπέτεια » στις 2 Ιουνίου

0 459

Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στις 10:00 με αφετηρία στο κτίριο της ΜΟ.ΛΕ.Κ (Χίου 3 , Λόφος Προφήτη Ηλία) ξεκινάμε την Παπιο-περιπέτεια μας ..

Μια εκδρομή 170 περίπου χιλιομέτρων με προορισμό το γραφικό Μέτσοβο.

Μετά την αναχώρηση μας κατευθυνόμαστε βόρεια προς Γρεβενά και στο 50ο χλμ. στρίβουμε αριστερά για “Δεσπότη”. Οδηγούμε ακόμη 12 χλμ. και κάνουμε την πρώτη μας στάση για ανεφοδιασμό. , στον Σταθμό εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων «Strata» πλησίον της Εγνατίας Οδού.

Ακολουθεί πορεία προς τα δυτικά διασχίζοντας 53 χλμ. του παλιού οδικού δικτύου Γρεβενών-Ιωαννίνων για να καταλήξουμε στο Μέτσοβο. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η 2η στάση μας για ανεφοδιασμό αλλά και για φαγητό ή καφέ.

Για την επιστροφή μας πάμε ανατολικά οδηγώντας 17 χλμ. Εγνατίας οδού ως την έξοδο του Μαλακασίου και κατόπιν άλλα 46 χλμ. στην εθνική οδό Ιωαννίνων-Καλαμπάκας… Η διαδρομή της επιστροφής μπορεί να τροποποιηθεί – κατόπιν συνεννόησης – και να πραγματοποιηθεί μέσω του παλιού οδικού δικτύου Ιωαννίνων – Καλαμπάκας (Κατάρα) με την απόσταση έως την Καλαμπάκα να είναι 71 χλμ.

Στην εκδρομή αυτή είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι δεν διαθέτουν το συγκεκριμένο τύπο δικύκλου (Παπάκι) αλλά μεγαλύτερη μοτοσυκλέτα. Βέβαια πρέπει να είναι διατεθειμένοι να ρίξουν την ταχύτητα τους χαμηλά για να μπορούμε να ταξιδεύουμε όλοι μαζί σαν παρέα.

– Δηλώσεις συμμετοχής την Τρίτη 21-5-2019 & Τρίτη 28-5-2019 με την παρουσία σας στα Γραφεία της Λέσχης.

Σημ. 1: Προγραμματίζεται να υπάρχει όχημα συνοδείας (Κλούβα) και ανάλογα με τις συμμετοχές θα υπάρχει ένα μικρό κόστος (2-3€) ώστε να καλύψουμε τα έξοδα των καυσίμων του.

….ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ..!!!!!!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.