Μιτζέλος – Νταγάκη στο ΑΕΡΙΝΟ

Στη Μουσική σκηνή ΑΕΡΙΝΟ εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαρτίου, ο Αντώνης Μιτζέλος ( πρώην Τερμίτες ) και η Γεωργία Νταγάκη. Οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν μοναδικές αξέχαστες επιτυχίες “ροκάροντας” όλους τους παρεβρισκόμενους.

0 210

Στη Μουσική σκηνή ΑΕΡΙΝΟ εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαρτίου, ο Αντώνης Μιτζέλος ( πρώην Τερμίτες ) και η Γεωργία Νταγάκη. Οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν μοναδικές αξέχαστες επιτυχίες “ροκάροντας” όλους τους παρεβρισκόμενους. Στη Μουσική σκηνή ΑΕΡΙΝΟ εμφανίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής 26 Μαρτίου, ο Αντώνης Μιτζέλος ( πρώην Τερμίτες ) και η Γεωργία Νταγάκη. Οι δυο καλλιτέχνες ερμήνευσαν μοναδικές αξέχαστες επιτυχίες “ροκάροντας” όλους τους παρεβρισκόμενους. Ο Αντώνης Μιτζέλος και η Γεωργία Νταγάκη αυτό το διάστημα πραγματοποιούν μια σειρά από περιοδίες δύνοντάς την το όνομα “Μουσική Ανατροπή”. Πρόκειται για μια μουσική ανατροπή από την εποχή των Tερμιτών το Φύλακα Άγγελο και τις αμέτρητες συνεργασίες του Αντώνη Μιτζέλου εως και σήμερα (Σκόνη, Πόσο σε Θέλω, Με το Ίδιο Μακό, Πως Μπορώ, Τίποτα, Πες μου Θάλασσα, Κόψε και Μοίρασε στα Δυο κ.α).
Με ερμηνείες από τη Γεωργία Νταγάκη τόσο σε προσωπικές της επιτυχίες όσο και σε διασκευές άλλων συνθετών (Σαββόπουλος, Μικρούτσικος, Λοίζος), προσαρμοσμένες σε ένα αληθινό Rock ήχο που μονίμως κλείνει πονηρά το μάτι στην Ελληνική παραδοσιακή μουσική. Αξέχαστη και αυτή τους η εμφάνιση στην Καλαμπάκα, στο ΑΕΡΙΝΟ…

 

Μιτζέλος - Νταγάκη στο ΑΕΡΙΝΟ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.