Μητσοτάκης από Τρίκαλα: Προσωπικό στοίχημα ο Ε65

1 782

Στο Μουσείο Τσιτσάνη έφτασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά τις 11:00, όπου παρουσία υπουργών και περιφερειαρχών τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα του Ε65.

Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι θα γίνει πράξη ένας δρόμος, η σημασία του οποίου είναι μεγάλη καθώς θα πάψουν να απομονώνονται τα Τρίκαλα, ενώ παράλληλα ανοίγει νέες προοπτικές.

Ο ίδιος επεσήμανε ότι για να γίνει πράξη αυτό το έργο έγινε σημαντική δουλειά από τις υπηρεσίες Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ενώ υπογράμμισε ότι η ολοκλήρωση του Ε65 αποτέλεσε προσωπικό του στοίχημα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε με μεγάλη ταχύτητα».

Ο πρωθυπουργός δέχτηκε των συγχαρητηρίων του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, ο οποίος υπογράμμισε την σημασία της διαχειριστικής επάρκειας και της υπευθυνότητας της Κυβέρνησης που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο για το ξεμπλοκάρισμα ενός ανθρώπινου έργου που δίνει θέσεις εργασίας, ξεκλειδώνοντας την ανάπτυξη στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Τρικκαίων υπογράμμισε ότι οι δρόμοι είναι πολιτισμός και ο πολιτισμός ανάπτυξη. Ο ίδιος τόνισε ότι η Κυβέρνηση απέδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα, υπογραμμίζοντας ότι επόμενος μεγαλόπνοος στόχος είναι η συνέχιση της σιδηροδρομικής γραμμής από Καλαμπάκα προς Κοζάνη.

Επιπροσθέτως, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, τόνισε ότι το έργο αυτό έχει τεράστια εγχώρια προστιθέμενη αξία, αφού ο δρόμος αυτός θα είναι ο φθηνότερος, ο ταχύτερος και ασφαλέστερος δρόμος για να μετακινηθεί κανείς οδικά από την βορειοδυτική Ελλάδα προς το κέντρο. Η κατασκευή του θα ξεκινήσει μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες.

tv10.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Πεζοδρομιάκιας λέει

    Ήρθε, ήρθε
    Και ενώ τα δελτία καιρού ανέφεραν για αίθριο καιρό και ανέμους ασθενείς το Σάββατο στην περιοχή της Καλαμπάκας, με το που πάτησε το πόδι στα Τρίκαλα ο Μητσοτάκης ρήμαξε τα Χάσια η χαλαζόπτωση, στη δε Καλαμπάκα τα σάρωσε ο αέρας με βροχή!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr