Μήνυμα του Κυριάκου στους επίδοξους υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ.

0 397

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, έστειλε μήνυμα προς όλους τους επίδοξους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όπως εκτίμησε, οι εκλογές δεν μπορούν να γίνουν αργότερα από τις 26 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος βρίσκεται στην Άρτα, δεσμεύτηκε ότι θα βρεθεί η κατάλληλη ισορροπία μεταξύ έμπειρων και νέων στελεχών, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα για τις ανακοινώσεις.

«Αποτελεί προσωπική μου δέσμευση να βρούμε κατάλληλα πρόσωπα και ισορροπία σε ψηφοδέλτια και έμπειρων και νέων στελεχών», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για ανακοίνωση υποψηφίων βουλευτών γιατί πρέπει να αξιολογούμε ενδιαφερόμενους κ από τώρα μέχρι εκλογές. Όλοι άλλοι κρίνονται. Και είναι θεμιτός ο ανταγωνισμός όταν είναι κόσμιος και είμαστε ενήμεροι και αξιολογούμε και συμπεριφορές. Δεν θα στερήσω σε κανένα το δικαίωμα να λέει “θέλω να είμαι υποψήφιος”, αν όμως πει πως έχει την έγκριση του κόμματος θα προσμετρηθεί στα αρνητικά».

Αναφερόμενος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε πως: «Αποδίδω μεγάλη σημασία στις εκλογές αυτές γιατί πιστεύω στην ουσιαστική αποκέντρωση. Να έχει η αυτοδιοίκηση πόρους και εργαλεία να κάνει δουλειά της και γι’ αυτό επιμένω σε μεταφορά του ΕΝΦΙΑ και γι’ αυτό επιμένω σε ουσιαστικό διάλογο για αρμοδιότητες πρώτου και δεύτερου βαθμού».

Τέλος, εξήγησε ότι: «Μας ενδιαφέρουν και τα πρόσωπα, αλλά δεν θέλουμε να παρεμβαίνουμε στο πως η κάθε τοπική κοινωνία θα επιλέξει να αυτοδιοικηθει».

paraskhnio.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.