Μήνυμα του Δημάρχου Μετεώρων Θοδωρή Αλέκου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

0 724

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΙΣΣΕΣ, Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη καθώς είναι αφιερωμένη στους σύγχρονους ήρωες, τα παιδιά τα οποία μάχονται με τον καρκίνο.

Είναι χρέος όλων μας να είμαστε δίπλα στα παιδιά αυτά που νοσούν, καθώς έχει αποδειχθεί πως όταν γύρω από έναν ασθενή υπάρχουν πρόσωπα που τον αγαπούν και τον νοιάζονται, παίρνει δύναμη, ελπίδα. Τα παιδία αυτά χρειάζονται την στήριξη όλων μας και κατ’ επέκταση τη στήριξη της κοινωνίας.

Στόχος είναι να έρθει η ημέρα όπου ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας θα είναι παρελθόν. Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Ας μην τα γεμίζουμε με τοξικότητα. Το μίσος, η κακία, το άγχος,  η βία, η χειραγώγηση, δεν έχουν θέση στην ανατροφή των παιδιών μέσα στην οικογένεια, το σχολείο και την κοινωνία.

Ας διαφυλάξουμε τα παιδία μας από αποδεδειγμένα καρκινογόνες ουσίες (κάπνισμα, χημικά σκευάσματα, χημικά συντηρητικά τροφίμων κ.α.) και την παχυσαρκία.

Ας γίνουμε πρώτοι εμείς το καλό παράδειγμα ώστε να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον πιο όμορφο, καθαρό, με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Η υγεία των παιδιών είναι στα χέρια μας και υπόθεση όλων μας!

Ο Δήμαρχος Μετεώρων

Θοδωρής Αλέκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr