Μήνυμα Πανελλαδικών Εξετάσεων της Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα Παλιούρα

0 338

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την φετινή σχολική χρονιά, εύχομαι θερμά και ολόψυχα ο αγώνας και η μελέτη των υποψήφιων μαθητών, να αγγίξουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Δυστυχώς, οι ιδιαίτερες συνθήκες της πανδημίας σας έφεραν αντιμέτωπους, στις πιο κρίσιμες μαθητικές σας τάξεις, να βιώσετε μια ιδιάζουσα διδακτική χρονιά, εξαιτίας των συνθηκών, που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας. Μέσα από αυτή την μάχη, που δίνουμε όλοι μας με την πανδημία, οι μαθητές ειδικά της τελευταίας τάξης του Λυκείου, δίνετε τον δικό σας προσωπικό αγώνα για την επιτυχία και το άνοιγμα των οριζόντων σας.

Μπορεί αυτός ο αγώνας, να είναι ο πιο κρίσιμος στην έως τώρα πορεία, που έχετε διανύσει, ωστόσο δεν είναι ο μόνος… Μια επιτυχία ή αποτυχία στις εξετάσεις, δεν είναι μονόδρομος, ούτε κρίνει το μέλλον και την σταδιοδρομία, καθώς αυτά κρίνονται από τις επιλογές στη ζωή και την διαρκή προσπάθεια.

Με συνοδοιπόρους τους γονείς, τους καθηγητές, τα πρόσωπα που σας στηρίζουν και σε συνδυασμό με την νηφάλια σκέψη, την φώτιση και την καλή ψυχολογία, θα δώσετε τον αγώνα σας, προς την επιτυχία.

Εύχομαι στο πέρας των εξετάσεων, να ευοδωθούν οι κόποι σας και να δικαιωθεί η μελέτη, η προσπάθεια και η επιμονή σας!

 

Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία,

Κατερίνα Παπακώστα- Παλιούρα,

Βουλευτής Τρικάλων, ΝΔ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr