Μήνυμα Κώστα Σκρέκα από το συνέδριο της ΝΔ: «Στις Ευρωεκλογές αποφασίζουμε για το μέλλον και τις επόμενες γενιές»

0 472

«Οι Ευρωεκλογές δεν είναι ευκαιρία διαμαρτυρίας ούτε εκλογές δεύτερης τάξης. Στις Ευρωεκλογές θα προσδιορίσουμε το μέλλον της επόμενης περιόδου, αποφασίζουμε για το μέλλον, αποφασίζουμε για τις επόμενες γενιές», υπογράμμισε  ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, από το βήμα του 15ου Συνέδριου της Νέας Δημοκρατίας στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Τρικαλινός Υπουργός αναφέρθηκε στα όσα έχει πετύχει η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε αντιδιαστολή με την αβεβαιότητα και την υποχώρηση των προηγούμενων ετών, γεγονός που τυγχάνει γενικής αναγνώρισης το οποίο όπως τόνισε, το διαπιστώνουμε και στο εξωτερικό όπου η χώρα πλέον χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης των εταίρων μας.

Ο κ. Σκρέκας αναφέρθηκε στη εθνική στρατηγική για την επαναβιομηχάνιση της χώρας μας με έμφαση στην έρευνα, την καινοτομία και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, υπογραμμίζοντας τη διαχρονική συνεπή πορεία της Νέας Δημοκρατίας η οποία εκφράζει γνήσια τις προσδοκίες των ανθρώπων της δημιουργίας.

«Το 1974 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η Νέα Δημοκρατία αποκατέστησαν τη Δημοκρατία στη χώρα μας. Το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παράταξή μας αποκατέστησαν την ελπίδα των Ελλήνων για το μέλλον της πατρίδας μας», τόνισε ο κ. Σκρέκας και συμπλήρωσε:

«Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι το κόμμα της αλήθειας και αυτό μας διαχωρίζει από τις ψεύτικες υποσχέσεις εκείνων των κομμάτων που σήμερα ψάχνουν τον δρόμο τους.

Η Ελλάδα μπορεί να πάει καλά όταν έχει έναν πολιτικό που έχει καθαρή στρατηγική, λέει πάντα την αλήθεια, ακόμη και όταν αυτή δεν είναι αρεστή και έχει την πολιτική βούληση να λάβει τις δύσκολες, αλλά σωστές αποφάσεις. Αυτός είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τέτοιο κόμμα είναι η ΝΔ». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr