Μήνυμα για την 28η Οκτωβρίου του Υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων Θεόδωρου Αλέκου

0 1.289

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ

     ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ « ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣ»

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΛΕΚΟΥ

Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όλους τους Έλληνες. Είναι ημέρα υπερηφάνειας για το σθένος και τη δύναμη ψυχής των προγόνων μας,γιατί συμβολίζει την αιώνια πάλη του δικαίου με το άδικο,την πάλη για την αρετή και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σήμερα λόγω των δύσκολων συγκυριών που βιώνει η χώρα μας, προβάλλει όσο ποτέ άλλοτε επιτακτική η ανάγκη ,η ισχυρή εθνική μνήμη να αποτελέσει το βασικό ανάχωμα του λαού μας στην αντιμετώπιση της ιστορικής λήθης και της επιβίωσης των ιδανικών μας.

Γιατί λαοί που τιμούν την ιστορία τους έχει αποδειχθεί, ότι κερδίζουν τον σεβασμό των υπολοίπων πρωταγωνιστών στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα.

Είμαι απολύτως σίγουρος,ότι πρέπει συνεχώς να επαγρυπνούμε στη χάραξη της εθνικής στρατηγικής, που θα μας διασφαλίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις.

Ας κρατήσουμε λοιπόν τη θυσία των προγόνων μας σαν ακριβό φυλαχτό μέσα στη καρδιά μας και ας αποτελέσει η μνήμη της 28ης Οκτωβρίου 1940,έμβλημα αδιάσπαστης ενότητας και σύμπνοιας για το Έθνος μας.-

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.