Μίνι Street Μπάσκετ Τουρνουά – Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το MINI STREET ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ   στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας, την Κυριακή 26/09/2010.

0 507

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το MINI STREET ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ   στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας, την Κυριακή 26/09/2010.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το MINI STREET ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ   στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου Καλαμπάκας, την Κυριακή 26/09/2010. Πάνω από 250 άτομα, φίλοι του μπάσκετ, από μαθητές δημοτικού μέχρι ενήλικες, σχημάτισαν ομάδες των τριών ατόμων, τις έδωσαν έξυπνο όνομα και έλαβαν θέση για τη …νίκη.

Με διάθεση για παιχνίδι και σύνθημα το «ευ αγωνίζεσθε»  οι παίχτες χωριστήκανε σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό δίνοντας βαρύτητα στο άθλημα και όχι στο ανταγωνισμό. Ικανοποίησαν έτσι ακόμη περισσότερο τους «φιλάθλους» που τους παρακολουθούσαν και καταχειροκρότησαν την προσπάθεια.

Και ενώ οι αγώνες ξεκίνησαν με τις καλύτερες προϋποθέσεις εντούτοις δεν ολοκληρώθηκαν εξαιτίας του καιρού που δεν στάθηκε σύμμαχός τους έως το τέλος.

Παρόλο αυτά, νικητής για κάθε κατηγορία θα προκύψει αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο χώρος διεξαγωγής των αγώνων.

Τα μέλη του Αθλητικού Οργανισμού Καλαμπάκας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους παίχτες, τους προπονητές και τους παράγοντες του Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ, τους δημότες εθελοντές, τους υπαλλήλους του Δήμου καθώς και την αστυνομία για την προσφορά στους στην άρτια διοργάνωση του αγώνα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr