Μια ακόμη σύμβαση για το έργο του οδικού κυκλώματος των Μετεώρων

Μία επιπλέον σύμβαση από αυτή που η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων είχε υλοποιήσει, για το οδικό κύκλωμα των Μετεώρων, υπεγράφη την Τρίτη 1-12-2009 μεταξύ του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και του αναδόχου.

0 183

Μία επιπλέον σύμβαση από αυτή που η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων είχε υλοποιήσει, για το οδικό κύκλωμα των Μετεώρων, υπεγράφη την Τρίτη 1-12-2009 μεταξύ του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και του αναδόχου. Μία επιπλέον σύμβαση από αυτή που η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων είχε υλοποιήσει, για το οδικό κύκλωμα των Μετεώρων, υπεγράφη την Τρίτη 1-12-2009 μεταξύ του Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη και του αναδόχου.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Πίνδος» και ανάδοχος είναι η Εργοληπτική Εταιρεία ΒΡΑΚΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ.

Με την παρούσα εργολαβία προβλέπεται η βελτίωση τμημάτων του οδικού κυκλώματος Μετεώρων, κυρίως στα τμήματα προς τις Ιερές Μονές Αγίου Στεφάνου, Ρουσάνου, Μεταμορφώσεως και Βαρλαάμ.

Ειδικότερα προβλέπεται η διαμόρφωση θέσεων στάθμευσης και θέας σε υπάρχουσες διαπλατύνσεις της οδού.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης τόνισε:

«Υπογράψαμε μία επιπλέον σύμβαση αυτής που έχουμε υλοποιήσει για το οδικό κύκλωμα Μετεώρων, έγινε η δημοπράτηση, και ο ανάδοχος αναλαμβάνει.

Το έργο είναι από το πρόγραμμα Πϊνδος και περιμένουμε από την κυβέρνηση να συνεχίσει την υλοποίηση αυτού του προγράμματος και να ολοκληρωθεί αυτό το έργο που είναι πάρα πολύ σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα για τις Ιερές Μονές.

Με αυτά τα χρήματα θα γίνουν αισθητικές παρεμβάσεις και σημαντικές στο οδικό κύκλωμα και θα βελτιωθούν και οι χώροι στάθμευσης και πιστεύω ότι θα εξυπηρετήσει πολλαπλώς τους χιλιάδες επισκέπτες στις Ιερές Μονές».


Νομαρχία Τρικάλων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.