Μετεώρων Δωδεκάμερο – Συνάντησαν τον Άγιο Βασίλη τα παιδιά της Καλαμπάκας

0 641

Στην Πλατεία Δημαρχείου, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Μετεώρων, ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά

Η εκδήλωση έγινε σήμερα το μεσημέρι και τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους είχαν την ευκαιρία να δουν τον Άγιο Βασίλη από κοντά και να δεχθούν ευχές και δώρα!

Οι δύο επόμενες εκδηλώσεις του «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΜΕΡΟ» μας ταξιδεύουν στον κόσμο του παραμυθιού και στο φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να ακούσουν το παραμύθι «Τι τρέχει με τον Άι Βασίλη», σε δραματοποιημένη αφήγηση από τις παιδαγωγούς Βίκυ Φαγκρίδα και Πόπη Ζιωγα. Τι τρέχει με τον Άι Βασίλη?….. πως προλαβαίνει να μοιράσει τα δώρα σε όλα τα παιδιά του πλανήτη?….. πώς ξέρει ποιός είναι καλός και ποιος όχι?…  κι αφού είναι γεματούλης, πώς χωράει μέσα από τη καμινάδα? Ελάτε να λύσουμε το μυστήριο….όλοι μαζί!!

Ακολουθεί την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα 18:00, το παραμύθι «Ο Τριγωνοψαρούλης στην εορταστική Καλαμπάκα» με μία ξεχωριστή  αφήγηση από το συγγραφέα του παραμυθιού κ. Ηλιόπουλο Βαγγέλη.

Δήμος Μετεώρων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.