Μέσω παρακαμπτηρίων η κίνηση από και προς τη Βόρεια Ελλάδα

Μετ’ εμποδίων και μέσω παρακαμπτηρίων διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τη βόρεια προς την κεντρική και νότια Ελλάδα και αντιστρόφως λόγω των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν στην κοιλάδα των Τεμπών.

0 197

Μετ’ εμποδίων και μέσω παρακαμπτηρίων διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τη βόρεια προς την κεντρική και νότια Ελλάδα και αντιστρόφως λόγω των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν στην κοιλάδα των Τεμπών. Μετ’ εμποδίων και μέσω παρακαμπτηρίων διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων από τη βόρεια προς την κεντρική και νότια Ελλάδα και αντιστρόφως λόγω των κατολισθήσεων που σημειώθηκαν στην κοιλάδα των Τεμπών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, που κινούνται στην ΠΑΘΕ, προερχόμενα από Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται στο ύψος της Κατερίνης (κόμβος Κορινού Πιερίας) προς Αγιο Δημήτριο και μέσω της εθνικής οδού Κατερίνης-Ελασσόνας-Τυρνάβου-Αμπελώνα-Γυρτώνης θα συνεχίζουν επί της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου-Λάρισας, όπου θα εισέρχονται εκ νέου στην ΠΑΘΕ, από τον κόμβο Συκουρίου.

Όλα τα φορτηγά αυτοκίνητα μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία που κινούνται επί της ΠΑΘΕ, προερχόμενα από τη Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από το Κλειδί Ημαθίας προς την Εγνατία Οδό Βέροιας-Κοζάνης, απ’ όπου μέσω της εθνικής οδού Κοζάνης-Ελασσόνας-Τυρνάβου-Αμπελώνα-Γυρτώνης θα συνεχίζουν επί της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου-Λάρισας, όπου θα εισέρχονται στην ΠΑΘΕ, από τον κόμβο Συκουρίου.

Αντίθετα, τα ΙΧ αυτοκίνητα και φορτηγά, μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, που κινούνται στην ΠΑΘΕ με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον κόμβο Συκουρίου προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου-Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης θα συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης-Αμπελώνα-Τυρνάβου-Ελασσόνας-Αγίου Δημητρίου-Κατερίνης, όπου θα εισέρχονται στην ΠΑΘΕ προς Θεσσαλονίκη.

Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία που ακολουθούν διαδρομή προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται επίσης από τον κόμβο Συκουρίου και θα ακολουθούν το ίδιο δρομολόγιο μέχρι το Μικρό Ελευθεροχώρι και στη συνέχεια μέσω της Εγνατίας Οδού Κοζάνης-Βέροιας θα εισέρχονται στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο «Κλειδί» Ημαθίας.

Η Τροχαία θα βρίσκεται επί ποδός καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου που θα ισχύσουν οι έκτακτες διαδρομές.

Επίσης, έχουν σταλεί αποχιονιστικά μηχανήματα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου και της Ελασσόνας, ώστε να επεμβαίνουν άμεσα σε περίπτωση χιονόπτωσης, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται ελικόπτερο το οποίο θα βρίσκεται στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα.

Newsroom

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.