“Μένουμε σπίτι” και μαθαίνουμε live…χορογραφίες από τον συντοπίτη μας Νίκο Γιάννη μέσω Instagram

0 1,218

H “καραντίνα” συνεχίζεται και οι προτάσεις για να περάσεις καλύτερα σπίτι σου αλλά και πιο εποικοδομητικά δεν σταματούν.

Μπορεί να γυμνάστηκες, να άκουσες μουσική, μα τώρα ήρθε η στιγμή να το “κουνήσεις” χορεύοντας και…να μάθεις μέσα από την καραντίνα σου μια χορογραφία. Τα live στο Instagram έχουν δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητα μας και μας δίνουν λύσεις να περάσουμε πιο διασκεδαστικά αλλά και επιλογές που παλιότερα δεν τις είχαμε.

Γιατί, πότε θα μάθαινες δωρεάν μια χορογραφία από έναν κορυφαίο χορευτή, με χρόνια πορεία στο χώρο και συνεργασίες με τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές αλλά και προγράμματα; Η απάντηση ήρθε και σου λέει ότι μπορείς πια μέσα από την…καραντίνα σου.

Ο Νίκος Γιάννης, καθηγητής μπαλέτου, latin, funky jazz, σύγχρονου χορού αλλά και διπλωματούχος modern theater, ανοίγει τα social media και κάθε Σάββατο σου μαθαίνει και μια χορογραφία. Αφήνει για λίγο την Ελευθερία Ελευθερίου που χορεύει μαζί της, τις σχολές που διδάσκει αλλά και τα τηλεοπτικά προγράμματα που συμμετέχει (Mad Awards κ.α.) και μας μαθαίνει τα μυστικά της κίνησης.

Μετά από ένα on line μάθημα μίλησε στο Alphanews.live για τη νέα δράση που ξεκίνησε από τους πρώτους, αλλά και το ξεχωριστό της διδασκαλίας στους αυτοπεριοριμένους στο σπίτι λόγω πανδημίας μέσω social media. Ο ίδιος δηλώνει στο alphanews.live:

Προσωπικά αντιμετωπίζω τη νέα καθημερινόττηα όλων μας με ψυχραιμία και υπομονή μέχρι να περάσει, ως επαγγελματίας κάνω χορογραφίες στο σπίτι μου και ξεκίνησα να κάνω και live μαθήματα ώστε να σηκωθούμε όλοι μας από τους καναπέδες.

Προσπαθώ να απαντώ σε όλα τα μηνύματα γιατί εκτιμώ ότι ο καθένας αφιέρωσε χρόνο για να ασχοληθεί μαζί σου. Ο στόχος μου είναι να παρακινήσω όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο να αγαπήσει πιο πολύ το χορό και κυρίως να εκτιμήσει πιο πολύ τις δυνατότητες και το “είναι” του.

Παρατήρησα ότι ο κόσμος έχει την ανάγκη να επικοινωνεί ακόμη περισσότερο και ψάχνει αφορμές να το εκφράσει αυτ .

Εύχομαι για το μέλλον να βγούμε όλοι κερδισμένοι από αυτή τη «δοκιμασία», ενώ το πρώτο πράγμα που θα κάνω βγαίνοντας έξω είναι να πάω στη σχολή μου να αγκαλιάσω τους μαθητές μου και να τους πω πόσο μου έχουν λείψει και κυρίως να ξαναδώ αυτά τα πρόσωπα να χαμογελούν και να χαίρονται που επιτέλους χορεύουν ξανά, γιατί δεν στο κρύβω ανυπομονούν να επιστρέψουν στις δραστηριότητες τους.

Τον Νικο Γιάννη μπορείτε να τον δείτε στο instagram στο προφιλ του nikogiannis και μάλιστα σήμερα Σάββατο 11 – 4 – 2020 στις 17:00 το απόγευμα θα γίνει και το προβλεπόμενο διαδικτυακό μάθημα….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.