Μεγάλη συμμετοχή των αθλητών του Παντρικαλινού Α.Σ στο σεμινάριο – φιλικούς αγώνες καράτε

0 776

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των αθλητών του Παντρικαλινού Α.Σ στο σεμινάριο- φιλικοί αγώνες που πραγματοποίησε ο σύλλογος και οι προπονητές του Παπαθανασίου Χρήστος και Παπαθανασίου Άννα, το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα. Συμμετείχαν αθλητές από τα γυμναστήρια του συλλόγου, της Καλαμπάκας και των Τρικάλων.

Το σεμινάριο κρίθηκε απαραίτητο να γίνει, καθώς ακολουθεί μια σειρά από επίσημους, αναγνωρισμένους αγώνες της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ (ΕΛ.Ο.Κ).

Ο σημαντικότερος όλων, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νέων, που θα γίνει στις 2-3 Μαρτίου στην Αθήνα.

Όλοι οι αθλητές του Καράτε ηλικίας 14-15 και 16-17 ετών θα παρευρεθούν στους αγώνες διεκδικώντας μια θέση στο βάθρο, όσοι τα καταφέρουν η ΕΛ.Ο.Κ και η Εθνική Ελλάδος καλούν τους αθλητές στις προπονήσεις της προ-εθνικής για την τελική επιλογή της Εθνικής Ελλάδος Καράτε. Επίσης οι αθλητές που θα κατακτήσουν θέση μοριοδοτούνται από την Γ.Γ.Α . Την ίδια ημερομηνία θα γίνει και το Κύπελλο under 14, 12-13 ετών και under 21, 18-20 ετών.

Ακολουθεί το Κύπελλο Κεντρικής Ελλάδος στις 17 Μαρτίου στη Πορταριά . Τo Open Series, το δεύτερο σημαντικότερο πρωτάθλημα μετά το Πανελλήνιο θα γίνει 13-14 Απριλίου στην Λαμία και στις 18-19 Μαΐου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων 6-13 ετών.

Τα Πρωταθλήματα της ΕΛ.Ο.Κ είναι τα μόνα που αναγνωρίζονται από την Γ.Γ.Α για το άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ και μόνο οι αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αυτά αναγνωρίζονται ως επίσημοι Πρωταθλητές, γι’αυτό και ο Παντρικαλινός δεν λείπει ποτέ από τους αγώνες της ΕΛ.Ο.Κ και στόχος είναι πάντα μια θέση στο βάθρο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου μας, σε όλα τα πρωταθλήματα που θα λάβουν μέρος.

ΤΟ Δ.Σ του Συλλόγου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.