Μεγάλη προσέλευση των ενδιαφερομένων στην Ημερίδα Ενημέρωσης και Παρουσίασης του έργου για την Προσέλκυση Ανέργων Ωφελουμένων

Στην αίθουσα “Νίτσα Λιάπη” της Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης

0 133

Στην αίθουσα “Νίτσα Λιάπη” της Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης

Στην αίθουσα “Νίτσα Λιάπη” της Καλαμπάκας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Ημερίδα Ενημέρωσης και Παρουσίασης του έργου για την Προσέλκυση Ανέργων Ωφελουμένων.

Την Ημερίδα διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος Καλαμπάκας, μέλος της «Αναπτυξιακής Σύμπραξης Τρικάλων για την Απασχόληση στον Τουρισμό»,στα πλαίσια της υλοποίησης του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Κατά την Ημερίδα έγινε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, κ. Ηρακλή Αλμπάνη, και στην συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση Στόχων – Πλαισίου του Έργου από τον Παναγιώτη Πάτρα, Υπεύθυνος Φυσικού Αντικειμένου, Γενικός Διευθ/ντής της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

Στην συνέχεια η κα Γλυκερία Θυμιάκου, Συντονιστής Έργου της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ ανέπτυξε το θέμα «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ».

«Δομή & Περιεχόμενα της Αίτησης των Ωφελουμένων – Διαδικασία Υποδοχής & Αξιολόγησης των Αιτήσεων» ήταν το θέμα για το οποίο μίλησε η κα Καλύβα Γαλάτεια από το Τμήμα Κοινωνικών Δράσεων της Αναπτυξιακής Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

Το θέμα «Κοινωνική Οικονομία & Επιχειρηματικότητα: Τα Επιχειρησιακά Μοντέλα Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στο πλαίσιο των ΤΟΠΣΑ» ανέπτυξε ο κ. Βάιος Κουτής, Υπ. Κοινωνικών Δράσεων της Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ.

Το συγκεκριμένο έργο απευθύνεται σε κατοίκους της ΠΕ Τρικάλων που είναι:
• άνεργοι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Ανέργων του ΟΑΕΔ,
• νέοι επιστήμονες,
• ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ με χαμηλό εισόδημα.

tsarap IMG 5477tsarap IMG 5479tsarap IMG 5480tsarap IMG 5482

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.