Μεγάλη προσέλευση κόσμου στην Γέφυρα Διάβας – Αγανάκτηση κατοίκων και επαγγελματιών – Ζητούν άμεση λύση

0 3.406

Μεγάλη ήταν σήμερα η προσέλευση κόσμου στην γέφυρα Διάβας για το πρόβλημα που έχει προκύψει από την κακοκαιρία daniel και ζητούν να βρεθεί λύση το συντομότερο στο πρόβλημα και συγκεκριμένα να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στην γέφυρα αλλά και να υπάρξει προσωρινή λύση για πρόσβαση στην Καλαμπάκα από πέρασμα.

Το πρόβλημα έχει φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής οι οποίοι σήμερα συγκεντρώθηκαν στην γέφυρα από την πλευρά της Διάβας.

Για το πρόβλημα και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν μίλησαν μεταξύ των άλλων, η κα Ευθυμία Τσιαντή – Παπαγεωργίου, ο πρώην Δήμαρχος κ. Βύρων Μπουτίνας, ο πρόεδρος της Διάβας κ. Κώστας Βλαχογιάννης, ο πρόεδρος της Καστανιάς κ. Γιώργος Κόφφας, ο πρόεδρος του Αμπελοχωρίου κ. Σάκης Νικογιάννης, ο κ. Γιώργος Τσιάκαλος, ο κ. Γιώργος Γεωργίου, η κα Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα και κάτοικοι της περιοχής.

Στο τέλος της συγκέντρωσης οι συμμετέχοντες προχώρησαν σε συμβολική κίνηση ανοίγματος του αναχώματος που τοποθετήθηκε σε σημείο για την μη διέλευση οχημάτων προς πρόχειρο πέρασμα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr