Μεγάλη επιτυχία για τον Παντρικαλινό Α.Σ Καράτε – 9 αθλητές του κατέκτησαν 9 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

0 914

Το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, το επίσημο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, Κύπελλο και Open series.
Ο Παντρικαλινός συμμετείχε με ολιγομελή ομάδα λόγω της υγειονομικής κατάστασης. Οι περισσότεροι αθλητές αγωνίστηκαν και στα δύο αγωνίσματα του καράτε kata και kumite.


Η επιτυχία των αθλητών του συλλόγου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρόλο που τέσσερεις στους εννέα αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες, κατάφεραν να κατακτήσουν Χρυσά μετάλλια, φέρνοντας τον Σύλλογο στην Πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης, ανάμεσα σε 33 Συλλόγους που συμμετείχαν.
Οι προπονητές του συλλόγου Χρήστος και Άννα Παπαθανασίου, εκτός από την σωστή προετοιμασία το προηγούμενο διάστημα, έδωσαν και τις καθοριστικές τους συμβουλές την ώρα των αγώνων με αποτέλεσμα οι αθλητές να καταφέρουν τις εξής επιτυχίες:


ΧΡΥΣΟ στα kata: Παπαϊωάννου Θεόδωρος, Γρηγορίου Ιωάννης, Αργυρόπουλος Κων/νος, Νάκος Χρήστος


ΧΡΥΣΟ στο kumite: Παπαϊωάννου Θεόδωρος, Αργυρόπουλος Κων/νος, Τσιανάκα Ελένη, Φαραζούμης Κων/νος, Νάκος Λάμπρος.


ΑΡΓΥΡΟ στα kata: Τσιανάκας Παναγιώτης, Τσιανάκα Ελένη, Αδάμου Χρυσαυγή.


ΑΡΓΥΡΟ στο kumite: Τσιανάκας Παναγιώτης.


ΧΑΛΚΙΝΟ στο kumite: Αδάμου Χρυσαυγή, Νάκος Χρήστος.


Το ΔΣ και οι προπονητές του συλλόγου συγχαίρουν όλους τους αθλητές για την μεγάλη τους επιτυχία στους αγώνες και ευχαριστούν θερμά τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο και τους συγχαίρουν για τις επιτυχίες των παιδιών τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.