Μεγάλη εκδρομή του Α.Ο Καλαμπάκας στην Αθήνα

Μεγάλη εκδρομή πραγματοποίησε ο Α.Ο Καλαμπακας την Κυριακή 2-4-2017 στην Αθήνα ,

0 254

Μεγάλη εκδρομή πραγματοποίησε ο Α.Ο Καλαμπακας την Κυριακή 2-4-2017 στην Αθήνα ,

Μεγάλη εκδρομή πραγματοποίησε ο Α.Ο Καλαμπακας την Κυριακή 2-4-2017 στην Αθήνα , όπου με αποστολή αποτελούμενη από 63αθλητές και 35γονείς, παρουσία του προπονητή του κ Σπανου Κωνσταντίνο και του προέδρου του συλλόγου κ. Σωτηρη Φαμιση επισκέφτηκε το κλειστό μπάσκετ του Σταδίου ειρηνης και φιλιας πραγματοποιώντας φιλικές αναμετρήσεις με 4 τμήματα ( 2002-2003-2004-2007) με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού Πειραιώς !!!!

Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να δουν αλλά και να παίξουν στο περίφημο αυτό γήπεδο πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό μπάσκετ αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο πλούσιες εμπειρίες, βιώνοντας όμορφες στιγμές κερδίζοντας στο τέλος τα χειροκροτήματα όχι μόνο των δικών τους ανθρώπων αλλά και των υπόλοιπων παρευρισκομένων .

Στην συνέχεια οι μικροί αθλητές του Α.Ο. Καλαμπακας είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα Μπασκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ !!!

Ο Α.Ο.Καλαμπακας δίνοντας μεγάλη έμφαση στα τμήματα υποδομών θα συνεχίσει να προσφέρει στους αθλητές του εικόνες και παραστάσεις με απώτερο στόχο την βελτίωση των αθλητικών, πνευματικών αλλά και των ψυχικών τους δεξιοτήτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.