Μεγάλη αθλητική στιγμή στην Καλαμπάκα η παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου Παναγιώτη Κελεσίδη

0 715

Το απόγευμα της Πέμπτης έγινε στην αίθουσα Νίτσα Λιάπη της Καλαμπάκας η παρουσίαση του βιβλίου του Παλαίμαχου Τερματοφύλακα της Εθνικής Ομάδας και του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Κελεσίδη.

Ο γνωστός παλαίμαχος τερματοφύλακας παρουσίασε το βιβλίο του που φέρει τον τίτλο «Το λιοντάρι του Θρύλου» και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον κ. Κελεσίδη και να μιλήσουν μαζί του αλλά και να ακούσουν ιστορικές στιγμές ποδοσφαίρου από το στόμα του, μετά τους χαιρετισμούς που έγιναν.

Το Αθλητικό Σωματείο “Μετέωρα” ( Α.Σ. Μετέωρα ) είχε την διοργάνωση και ο Γιώργος Σιαμουρέλης έκανε τον πρόλογο της παρουσίασης μιλώντας για τον κ. Κελεσίδη. Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Θώμος Γιώργος, ο κ. Κώστας Φαμίσης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ κ. Μπουτζιώλης.

Τιμητικές πλακέτες του απένειμαν οι κ.κ. Γιώργος Βαβίτσας εκ μέρους του Α,Σ Μετέωρα, ο Γιώργος Θώμος εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, ο Κώστας Βαβίτσας εκ μέρους των φιλάθλων του Ολυμπιακού και ο αντιδήμαρχος κ. Τσίκαρης έδωσε ένα λεύκωμα το οποίο είχε εκδώσει  η ομάδα των Μετεώρων.

Επίσης ο κ. Σιαμουρέλης παρέδωσε ένα λεύκωμα στον φίλο και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Νίκου Κελεσίδη κ. Νίκο Φώσκολο.

 

Η οικογένεια του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Σ. Μετέωρα 1929 και ο Παλαίμαχος τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδος και του Ολυμπιακού κ. Παναγιώτης Κελεσίδης, έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην εκδήλωση παρουσίαση του βιβλίου του παλαίμαχου τερματοφύλακα

 

η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» του Δήμου Μετεώρων, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 07:00 το απόγευμα.

Η παρουσία σας, θ’ αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για το σωματείο μας και για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.