Με τριπλή γυναικεία εκπροσώπηση το Επιμελητήριο Τρικάλων στη Λάρισα

0 721

Το 1ο Διεθνές Φόρουμ Γυναικείας Επιχειρηματικότητας πραγματοποιείται αυτό το τριήμερο στην πόλη της Λάρισας με πλήθος εκδηλώσεων.

Το Φόρουμ που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Λάρισας, το Δήμο Λαρισαίων, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα της Παρασκευής, με εκδήλωση στην Κεντρική πλατεία Λάρισας και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 6 Ιουνίου.

Στην τελετή έναρξης  από τα Τρίκαλα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και οι τρεις γυναίκες  επιχειρηματίες εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Τρικάλων, κ.Τζινα Μπέη, κ.Λίτσα Ζαφείρη και κ.Μαρίνα Κοντοτολη.

Η κάθε μία με εξαιρετική δράση για την προώθηση των επιχειρήσεων του Ν.Τρικαλων αλλά και κυρίως για την ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας .

Αναμένουμε δράσεις και στο Επιμελητήριο Τρικάλων στο νευραλγικό αυτό τομέα της Γυναικείας επιχειρηματικότητας με προτάσεις και ιδέες που αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

 

trikalaidees.gr

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr