Με τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων συνεχίζεται η συζήτηση για το Σχ. Προεδρικού Διατάγματος Μετεώρων

Με τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων συνεχίζεται η συζήτηση για το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας.

0 331

Με τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων συνεχίζεται η συζήτηση για το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Με τοποθετήσεις εκπροσώπων φορέων συνεχίζεται η συζήτηση για το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας.

Μετά τις εισηγήσεις της κας Κονιόρδου και του Δημάρχου Καλαμπάκας VIDEO ακολούθησαν τοποθετήσεις από εκπροσώπους φορέων.

Έγινε τοποθέτηση του νομικού συμβούλου της Ι.Μ Σταγών και Μετεώρων κ των Ιερών Μονών κ. Μπουλογιώργου.

Ακολούθησε εισήγηση και παράδοση σχετικού φακέλλου του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Γιάννη Μπουτίνα ο οποίος μίλησε και για την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και τι ειπώθηκε για το θέμα.

Ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τούλας έφερε την δική του πρόταση την οποία και ανέγνωσε στο ακροατήριο… και παρέδωσε στην κα Κονιόρδου.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των κ.κ Κώστα Φαμίση, Άρη Μητρονάτσιου προέδρου της Ορειβατικής Λέσχης Καλαμπάκας, του κ. Τσαβδαρίδη προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αναρρίχησις, του κ. Γρηγόρη Καλύβα από τον σύλλογο Μετεώρων Λιθόπολις, του κ. Νίκου Κοσβύρα, προέδρου του Συλλόγου “Μετέωρα”, της κας Φρόσως Νάτση από τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας.

Από πλευράς της κίνησης “Μετέωρα για Όλους” μίλησε και παρέδωσε σχετικό φάκελο ο κ. Γιαννούλας Μιχάλης.

Μίλησαν επίσης ο κ. Σωτήρης Φαμίσης, πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων ν. Τρικάλων, ο κ. Σπύρος Μπαούτης, από τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταστημάτων στον χώρο των Ι.Μ. 

Η κα Ζαχαρούλα Γιαβρούτα – Λούδα από Το Ποτάμι έκανε την σχετική τοποθέτηση με την παράδοση πρότασης – φακέλλου.

Ο κ. Γιώργος Κουρέλης που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του τουρισμού.

Τοποθέτηση για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων της Βλαχάβας στην περιοχή των Ιερών Μονών έκανε ο πρόεδρος κ. Μπουκουβάλας.

Ο Βασίλης Θεοδώρου μίλησε ως ιδιώτης και αναφέρθηκε στο θέμα των extreme sports και συγκεκριμένα στην περιπέτεια που είχε με την ιδέα της διοργάνωσης φεστιβάλ Highline.

Ακολούθησε τοποθέτηση της κας Δώρας Νούσια.

Η συζήτηση έλειξε με τοποθετήσεις – προτάσεις από τους κ.κ Δημ. Λάσκο, Θ. Καρακαντά,  Κόννη Χρ., Ψαρρή Γ., Σακκά Βασ., Καρακαντά Βασ., Ράντο Κώστα, Λιόλιο Κώστα και με την τοποθέτηση της κας Κονιόρδου η οποία ευχαρίστησα όλους για τις τοποθετήσεις τους την οποία και την βοήθησαν αρκετά γύρω από το θέμα…

koniordouIMG 8549koniordouIMG 8568koniordouIMG 8578koniordouIMG 8584koniordouIMG 8586koniordouIMG 8597koniordouIMG 8601koniordouIMG 8603

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.