Με τον τετράποδο φίλο Κανέλλο η υπογραφή για κυνοκομείο στα Τρίκαλα

1 1.057

Με την παρουσία της… μασκότ του Δημαρχείου Τρικκαίων, του αγαπημένου στη γειτονιά Κανέλλου, υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου η σύμβαση για την κατασκευή κυνοκομείου στον Δήμο Τρικκαίων.

Ο Κανέλλος, γνωστός στην περιοχή γύρω από το Δημαρχείο, είχε αποκτήσει και δική του στέγη παλιότερα, καθώς γείτονες είχαν ασχοληθεί ενεργά και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο, κατασκευάστηκε σπιτάκι.
Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 ο Κανέλλος «παρέστη» στην υπογραφή της σύμβασης για την «Κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Ο κ. Παπαστεργίου υπέγραψε τη σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Γεώργιος Αναστασίου & Σία ΕΕ», για ένα έργο με προϋπολογισμό 402.600€ και χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ) και πόρους του Δήμου Τρικκαίων.

Πρόκειται για καταφύγιο σε περιοχή λίγο έξω από τον οικισμό Σωτήρα των Τρικάλων, με δυνατότητα φιλοξενίας αδέσποτων βάσει όλων των προδιαγραφών. Ο Δήμος Τρικκαίων, εξάλλου, είχε φροντίσει να υποβάλει το σχετικό αίτημα για την ένταξη στο πρόγραμμα, συνεχίζοντας την προσπάθεια να βελτιωθούν οι συνθήκες για τα αδέσποτα ζώα.

Το κυνοκομείο είναι πρόσθετο των παρεμβάσεων και συμβάσεων που ήδη υλοποιούνται, συνολικότερα για τα αδέσποτα, καθώς και τη συνεργασία με ιδιώτες και συλλόγους.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Σκαμιάς λέει

    Για το τυροκομείο ψάχνουν γελάδα………..

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr