Με τον Επίτροπο Δ. Αβραμόπουλο, ο Καλαμπακιώτης γιατρός Χρίστος Λιάπης στις εκλογές της Ν.Δ

Στη μεγάλη ουρά της αναμονής για τις κάλπες, στο εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς, φαίνεται πως είχαν πολλά να πουν

0 124

Στη μεγάλη ουρά της αναμονής για τις κάλπες, στο εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς, φαίνεται πως είχαν πολλά να πουν

Στη μεγάλη ουρά της αναμονής για τις κάλπες, στο εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς, φαίνεται πως είχαν πολλά να πουν ο Έλληνας Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο γιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος Λιάπης.

Οι δυό τους γνωρίζονται από παλιά, με την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη διαχρονικά παρούσες στην επικοινωνία τους.

Ο Δρ Λιάπης συχνά αναφέρεται στα πολιτικά μηνύματα και διδάγματα που αποκόμισε δίπλα στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, πράγμα που έκανε και στις ακόλουθες δηλώσεις του στο kalabakacity.

“Σήμερα είναι μια μεγάλη, συνάμα δε και κρίσιμη για την παράταξη και κατ´ επέκταση και για τη χώρα ημέρα. Μια ημέρα που με τη μαζική προσέλευση του κόσμου στις κάλπες επιβεβαιώνει την ορθότητα της απόφασης που πήρε, 6 χρόνια πριν, η Νέα Δημοκρατία, να ανοίξει τις διαδικασίες εκλογής του αρχηγού, στη βάση της. Ποτέ άλλοτε, λοιπόν, δεν ήταν πιο επίκαιρα, για τη Νέα Δημοκρατία, τα λόγια του ανθρώπου που πρώτος, εκείνος, πρότεινε και συνέβαλε στην εσωκομματική εμπέδωση του θεσμικού αυτού ανοίγματος του κόμματος στον κόσμο των Νεοδημοκρατών και στην κοινωνία. Πρόκειται για τα λόγια του Έλληνα Επιτρόπου και κορυφαίου πολιτικού ανδρός της Κεντροδεξιάς Παράταξης, του Δημήτρη Αβραμόπουλου πως “Η Δημοκρατία είναι η πολιτική τέχνη της σύνθεσης”. Αυτό το μήνυμα θα κληθεί από απόψε το βράδυ να πραγματώσει η Νεα Δημοκρατία, προτάσσοντας τα συνθετικά της χαρακτηριστικά και την ενωτική και ανανεωτική της δυναμική. Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί στη Νέα Δημοκρατία για την ανασύνταξη της χώρας και την επαναχάραξη μιας πορείας πραγματικής εξόδου από την κρίση. Μιας πορείας που στόχο έχει να ξαναδώσει στην Ελληνίδα και τον Έλληνα τη χαμένη του υπερηφάνεια και προοπτική.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.