Με συρμάτινη θηλιά στην κοιλιά βρέθηκε σκυλί στους Σπαθάδες Τρικάλων

Τη διάσωση του σκύλου που περιφερόταν στους Σπαθάδες του Δήμου Τρικκαίων με μια συρμάτινη θηλιά γύρω από την κοιλιά του

0 130

Τη διάσωση του σκύλου που περιφερόταν στους Σπαθάδες του Δήμου Τρικκαίων με μια συρμάτινη θηλιά γύρω από την κοιλιά του

Τη διάσωση του σκύλου που περιφερόταν στους Σπαθάδες του Δήμου Τρικκαίων με μια συρμάτινη θηλιά γύρω από την κοιλιά του  κατάφεραν μετά από πολλές προσπάθειες τα μέλη του Πολιτιστικού και Φιλοζωικού Εθελοντικού Σωματείου Ν. Τρικάλων «ΑΡΤΕΜΙΣ». Αφού κατάφεραν να πιάσουν το θηλυκό ζώο στις 26 Μαρτίου χάρη στη βοήθεια της Έφης Ζ. και του Βαγγέλη Καραμπέρη προέδρου της τοπικής κοινότητας το μετέφεραν στον κτηνίατρο.

Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του βασανιστηρίου που βίωσε για πολύ καιρό το σκυλί αφού το σύρμα είχε παραμορφώσει το κορμί του καθώς κάποιος ή σκόπιμα το παγίδευε για να το βασανίσει ή το ζώο μπλέχτηκε στις θηλιές που βάζουν παράνομα κυνηγοί για να πιάνουν θηράματα ή άλλα άγρια ζώα, τα οποία θέλουν να θανατώσουν.

Η σκυλίτσα για να συνέλθει χρειάστηκε καθαρισμό των πληγών και χορήγηση αντιβιοτικών φαρμάκων αλλά κυρίως χρειάζεται κοινωνικοποίηση αφού είναι πολύ φοβικό με τους ανθρώπους και όχι άδικα. Αν θα θέλατε να την βοηθήσετε επικοινωνήστε με το σωματείο εδώ μέσω facebook.

πηγή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.