Με σχέδιο και εμπειρία εγγυάται την αλλαγή ο Σιμορέλης

0 406

Διαλεχτό ,Μεγάρχη ,Μεγάλο και μικρό Κεφαλόβρυσο επισκέφθηκε την Πέμπτη το απόγευμα ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χρήστος Σιμορέλης.Ο Σιμορέλης κάλεσε τους πολίτες να πουν με τη ψήφο τους «Ως εδώ» στην πολιτική Μητσοτάκη. Τα στοιχεία μιλούν μόνα τους, δήλωσε. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η χειρότερη θέση στην απώλεια εισοδήματος του ΟΑΣΑ και ο πραγματικός μισθός στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 7.5% το 2022.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη ετοίμασε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με 3 Άρθρα για την πρώτη μέρα διακυβέρνησης, προτού καν ανοίξει η Βουλή. Ακύρωση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ως ότου νομοθετηθεί το νομοσχέδιο της Λούκας Κατσέλη, μείωση ΦΠΑ στον κατώτατο συντελεστή για τα τρόφιμα, μηδενικό συντελεστή για τα είδη πρώτης ανάγκης, μείωση του ΕΦΚ καυσίμων στο κατώτερο επιτρεπτό επίπεδο που προβλέπει η ΕΕ και κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα πανεπιστήμια.

Το πρωί της Παρασκευής το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων δέχτηκε την επίσκεψη του πρώην βουλευτή. Οι παροχές για τους αστέγους, για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κοινωνικά προβλήματα ανεργίας, οικονομικής αδυναμίας, έλλειψης σίτισης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος αποτελούν έργο που οφείλουμε να στηρίζουμε από κάθε πόστο ,δήλωσε. Μάλιστα εμφανής ήταν η συγκίνησή του όταν αντίκρισε τον παλιό εξοπλισμό του φαρμακείου του που είχε δωρίσει στο κέντρο προ ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά «πιάσανε τόπο».

Με τις εργαζόμενες του ΚΕΠ στη συνέχεια αναφέρθηκε ακροθιγώς σε κάποια προβλήματα μισθολογικά και εργασιακών σχέσεων, δεσμευόμενος πως ως επερχόμενη κυβέρνηση θα σκύψει στα ζήτημα που τους απασχολούν.

Με διάθεση, με σχέδιο ,με εμπειρία ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την αλλαγή που έχουμε ανάγκη σε κάθε τομέα, εγγυήθηκε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.