Με πρωτοβουλία της εταιρίας ΘΕΟΝΗ – Φυσικό Μεταλλικό Νερό η ασφαλτόστρωση της επαρχιακής οδού Βατσουνιάς

0 357

Η εταιρεία ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ανέλαβε το έργο της επιδιόρθωσης και ασφαλτόστρωσης ενός σημαντικού κομματιού της επαρχιακή οδού Βατσουνιάς – Καρδίτσας, προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο σημείο αυτό.

 

Μετά την καταστροφική επίδραση της κακοκαιρίας “Ντάνιελ” στη Θεσσαλία, ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Δημήτρης Τσέλιος ανέλαβε το σημαντικό έργο της επιδιόρθωσης και ασφαλτόστρωσης του συγκεκριμένου δρόμου, αντιμετωπίζοντας άμεσα τις προκλήσεις που προέκυψαν από την καταστροφή, ανταποκρινόμενος όχι μόνο στις ανάγκες της τοπικής κοινότητας αλλά και στην ευρύτερη ανάγκη για ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση της περιοχής μετά από τις φυσικές καταστροφές.

 

Το έργο αυτό αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της εταιρίας “ΘΕΟΝΗ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ” για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην ασφάλεια των μεταφορών των κατοίκων της περιοχής. Ταυτόχρονα συμβάλει ενεργά στην αειφόρο ανάπτυξη των γύρω περιοχών και του τουρισμού.

 

Η κοινωνική προσφορά είναι ένα αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής ηθικής της ΘΕΟΝΗ A.E., αποδεικνύοντας το έμπρακτα με πολλαπλές δράσεις, και η οποία αποτελεί ένα σταθερό παράγοντα ανάπτυξης και συνεχούς ενίσχυσης της τοπικής κοινωνίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr