Με πρόταση της Κατερίνας Παπακώστα η απόφαση Μητσοτάκη για την μισθοδοσία των βουλευτών

0 865

Μπροστά στα γεγονότα είναι η συντοπίτισσά μας βουλευτής της Ν.Δ του ν. Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα η οποία είχε κάνει πρόταση σε συναδέλφους της Βουλευτές, να δοθεί η μισθοδοσία του Απριλίου στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Την παραπάνω σκέψη της Κατερίνας “έπιασε” ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης και προχώρησε μετά από λίγες μέρες στην προτροπή του προς τους βουλευτές να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοιού.

Η κα Παπακώστα έγραψε σχετικά στο profil της στο facebook:

Όταν πριν τρεις ημέρες έγραφα σε συναδέλφους μου βουλευτές μεταξύ άλλων ότι “…Βεβαίως πρέπει να δώσουμε πρώτοι το παράδειγμα…Πρέπει να εκφράσουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας ….παραιτούμενοι από την μισθοδοσία μας τουλάχιστον για τον μήνα Απρίλιο…” δεν φανταζόμουν ,ότι ο πρωθυπουργός μας θα επεδείκνυε για μια ακόμη φορά εξαιρετικά αντανακλαστικά , δίνοντας το στίγμα , με έναν ισχυρό συμβολισμό ,της ανθρωποκεντρικής πέρα και πάνω απ’όλα πολιτικής μας!!!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια λοιπόν, για άλλη μια φορά ,στον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την προτροπή του προς όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τους Υπουργούς και τους Υφυπουργούς της Κυβέρνησης ,να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοιού.

Εννοείται ,ότι αποτελεί αυτονόητο γεγονός και η δική μου ανταπόκριση στο κάλεσμα του πρωθυπουργού,καθώς θεωρώ ύψιστη υποχρέωση μου ,να συνεισφέρω με όποιον τρόπο μπορώ ,στην τεράστια δοκιμασία που βιώνει η χώρα μας….

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.