Με πολιτική ομιλία και μηνύματα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα, η παρουσία Ανδρουλάκη στα Τρίκαλα

0 937

Την παραίνεση διατήρησης της ενότητας της παράταξης και μετά τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, παρακαταθήκη -όπως τόνισε- της Φώφης Γεννηματά, «και να μη ζήσουμε φαινόμενα όπως το 2017 που κάποιοι στην πορεία δεν έμειναν κοντά μας», απηύθυνε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, στη σημερινή  πολιτική ομιλία του στον αύλειο χώρο του Μουσείου Τσιτάνη όπου οι Τρικαλινοί φαίνεται να του επιφύλαξαν έκπληξη καθώς γέμισαν όλον τον χώρο σέλνοντας παράλληλα μύνημα για την δύναμη της παράταξης στα Τρίκαλα αλλά και στον υποψήφιο του κινήματος Αλλαγής

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

.«Δεν υπάρχει όραμα, υπάρχει μόνο διαχείριση», είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού καταλαβαίνει τα λάθη, αλλά η κυβέρνηση δεν φθείρεται λόγω του φόβου επιστροφής του κ. Τσίπρα. Προσδιορίζοντας το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το ΚΙΝΑΛ δήλωσε πως είναι να ξαναγίνει ο φορέας που θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα ως η κύρια έκφραση των προοδευτικών δημοκρατών, μία δύναμη ρεαλισμού, συνέπειας και ευθύνης, δίνοντας έτσι μία εναλλακτική στους πολίτες. και κυρίους αποκομίζοντας ικανοποίηση από ένα Τρικαλινό κενό που χειροκρότησε τον λόγο του και εξέφρασε την ικανοποίηση για τα λεγόμενά του ..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αναφερόμενος στο τι μπορεί να κάνει η σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε ότι χρειάζεται ένα άλλο κόμμα διευκρινίζοντας ότι δεν συνιστούν θέμα τα σύμβολα και το ΠΑΣΟΚ. Εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι Έλληνες δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ γιατί έφτασαν σε κοινωνικά αδιέξοδα, οικονομική κρίση, αλαζονικές συμπεριφορές.

Μπροστά σε παλιά και νέα πρόσωπα αλλά και στελέχη της παράταξης στα Τρίκαλα στα οποία έκανε και μια ιδιαίτερη αναφορά προσδιόρισε την πολιτική κατάσταση λέγοντας ότι  “Έχουμε δυνατότητες, αρκεί να το πιστέψουμε, να φτιάξουμε το κόμμα μας, να βρούμε νέο ανθρώπινο δυναμικό, να ενωθούμε όλες οι γενιές, ν’ αφήσουμε παλιούς διαχωρισμούς που μας πλήγωσαν, εσωκομματικές ανοησίες και να δούμε τα θετικά της ιστορίας μας»”, κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Trikalaidees.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.